vineri, 19 august 2011

Dumnezeu e portocaliu!



Unde şi-o fi petrecut jupân Cotoi vacanţa şi ce l-o fi bătut mai tare ca de obicei în cap? N-aş fi avut astfel de curiozităţi în legătură cu acest nimeni în politică, de un ridicol egalat doar de tupeul său infinit, dacă nu scotea pe gură un panseu din acelea care-ţi rezervă un loc în galeria marilor tâmpiţi ai naţiei, o naţie care străluceşte prin tâmpiţii ei, ne place sau nu.  

Amicul Cotoa e ferm convins că Dumnezeu este portocaliu, şi, partizan fiind El al Supremului Cur şi al Umilului Cur, va proteja România şi nu-l va lăsa pe Ponta să ajungă prim-ministru după alegerile din 2012. Vă reamintesc că acelaşi Cotoa este autorul unui apel împotriva violenţei de limbaj în politică şi pentru un dialog civilizat între Putere şi Opoziţie. Iată o probă de consecvenţă în principii: "El (Ponta, n.m.)cotcodaceste isteric aşa, încercând să sperie, nu ştiu, găinile de pe marginea drumului". Acum vreo două zile acelaşi Cotoa spunea despre Ponta că reprezintă "habarnismul lătrat."

Ca o remarcă: văd că azi toţi şefii PDL sunt în erecţie verbală. Umilul Cur are şi el ceva de zis despre Ponta, Ioan Oltean e mai grobian(sic!) ca de obicei, Cristian Preda e mârlan, din solidaritate cu Fecioara din Pleşcoi, şefa lui pe linie de partid, până şi purtătorul de tăceri al Supremului Cur, care rar scoate vreun cuvânt în acord cu fişa postului, înjură din greu mogulii şi televiziunile ticăloşite, care-i critică şeful. 

E vreo epidemie de boala vacii nebune, pardon, portocalii, şi n-am aflat noi?  

3 comentarii:

Karakas spunea...

Incearca si ei sa manipuleze ...prostii care au mai ramas. Cred insa ca oamenii isi cam dau seama acum de rateul dreptei. Nu stiu insa daca i-a convins stinga. Cred ca cel mai bun atu in mina stingii e falimentul dogmei pietelor libere si al platii datoriei suverane, cu efectul politicilor tembele de austeritate.

Dreapta europeana a dus si ea Europa la faliment (Merkel, Sarkozy si idiotul de Cameron in UK). Oamenii s-au saturat si acum urmeaza sa incaseze...

cristi spunea...

Le e frică, şi ăsta e semn bun. Cotoi, Oltean şi Udrea sunt puşcăriabili dacă se schimbă regimul - şi sper de data asta chiar să ajungă la locul lor. Se tem de nişte amărâte de alegeri parţiale pentru două scaune de deputaţi care în mod normal n-ar schimba nimic. Şi culmea e că şi-au făcut-o cu mâna lor. Cu mobilizarea Udrei la Baia Mare şi a lui Pinalti la Neamţ însă au făcut ca pierderea acestor alegeri să fie de-a dreptul catastrofală pentru ei. Dacă pierd, atunci înseamnă că nu pot fura ei cât putem vota noi şi că de ce le e frică nu scapă. Unii pedelişti marginalizaţi acum, ca ăia a lui Blaga, s-ar putea să-l reevalueze pe Băsescu - adică să devină duşmani de moarte a acestuia. Ar urma căderea guvernului simultan cu suspendarea etc.

Pentru noi asta sună a wishful thinking, şi chiar este, dar cred că e şi coşmarul lui Cotoi şi compania, aşa că merită spus.

Fluieratorul spunea...

He, he, dreapta, stinga... De fapt, hotii si prostovanii agresivi, respectiv hotii si prostovanii pasivi, galagiosii si impotentii, netrebuitii si neteminatii, tantalaii si gogomanii, fonfii, flecarii, gagautii, gusatii, etc.... Astia sint "stapinii acestei natii"...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...