sâmbătă, 13 august 2011

Linişte, băăăăăă!!!

Prieteni, mai am puţin şi fie mă arunc pe fereastră, fie ajung la Spitalul 9! Azi e a şasea zi de când nişte tembeli ne omoară nervii cu ciocanele pneumatice! Nu mai putem!

Noi avem centrală de bloc, care este în curtea interioară, undeva la vreo zece metri adâncime, un corp de clădire separat. În jurul ei, şi al clădirii hidroforului este turnată o placă masivă de beton. Pe care se chinuie s-o spargă de luni dimineaţă nişte năuci. Şi abia au zgâriat-o!  Cică vor să refacă izolaţia hidro!

Nu ştiu cum rezistă ei, curtea interioară se comportă ca o cutie de rezonanţă. Unul nu are antifoane!  În loc de asta puteau să aducă dracului un utilaj greu, că au pe unde, şi terminau mai repede cu circul. Norocul lor e că nu sunt vânător! Altminteri le îndesam curul cu sare!

Dacă nu cedez nervos acum, înseamnă că mă pot uita şi la cuvântările de înaltă valoare teoretică şi practică ale Supremului Cur!

Linişte, băăăăăăă!!!


Un comentariu:

ciprian teodorescu spunea...

Domnule Constantin,
sunt sigur ca nu va consoleaza asta,dar nu sunteti singurul care "trece"printr-o astfel de situatie.cartierl nostru,dr.taberii,a devenit "tinta" sigura a ccalarilor,manelarilor,betivilor,anti-oamenilor naturii;astfel,se taie copaci,se "modernizeaza"apartamente,spargandu-se in blocuri unii pereti(e interzis asta,strica structura de rezistenta a unui bloc),urla unii pan la dua noaptea.In unele cartiere nu e chiar asa,depinde ce "noroc"ai...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...