miercuri, 9 iunie 2010

Rating cu Nuţu Cămătaru


Prieteni, ăştia de la televiziunile de ştiri au înnebunit? S-au tâmpit de tot? Cum să trimiţi tu un car de reportaj, cu reporterul din dotare cu tot, la poarta puşcăriei, să relateze măreţul eveniment al ieşirii de la mititica a lui Nuţu Cămătaru? Cine e Nuţu Cămătaru, de merită atâta deranj şi atâtea cheltuieli? De ce trebuie transformat în vedetă?




În ţara asta nu se întâmplă nimic bun? Ştiu, presa se tabloidizează. Ştiu, creierul bizonului nu mai "digeră" lucrurile care sunt mai greu de rumegat. Da, dar nici aşa! O fi concurenţa motorul "economiei", dar nici nu poţi face audienţă cu orice rahat. Părerea mea! 



UPDATE: spectacol, frate, la uşa puşcăriei! La ieşire îl aşteaptă nişte unii cu trei cai, că, de, panaramei îi plac caii scumpi! Şi cu o sută de porumbei! Dileală totală! Iar A 3 a trimis un al doilea car de reportaj, cu fătuca inevitabilă, în Ferentari, în faţa casei derbedeului, făcută din activităţi de crimă organizată, dar pe care Fiscul n-o vede. Fătuca ne spune şi programul panaramei, ce manelişti vrea să-i cânte, şi cum o să doarmă el cu caii. Marfă!

2 comentarii:

Anonim spunea...

vestul mare civilizatie va aduce voua asa cum le-a adus tuturor de-a lungul istoriei! :)))))))))))))

- http://www.youtube.com/watch?v=R3nLlyjDiBk&feature=related

- http://www.youtube.com/watch?v=pySsHkfGjPU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=L9eNWXV5DyA&feature=related


si sa nu uit! nea nicu este vinovat. :)))) desigur si securistii comunistii rusii etc. :))))))

Fluieratorul spunea...

N-au stat, tot asa, cu nasurile in fundul lui Miron Cozma, ca sa nu le scape nimi? Televiziunile stiu ce face rating foarte bine. Poate ca nu pentru aia >2% care sint ca dvs. sau ca mine. La "poporul roman" prinde, trust me.

Era ieri o jena de emisiune de-a lui Tatulici pe Realitatea, la care am aruncat in treacat un ochi curios, si am prins o faza de la o chermeza electorala cu prosti, un bilci ordinar cu pomana electorala, plin de cocalari care venisera acolo sa agate femei. Cel putin cu de-astia a fost cut-ul. Probabil ca erau si pensionari in cautare de mici si bere gratis, ca era multa lume. N-o fi tot poporul asa, dar o buna parte. La astia prind birfele de fundul curtii despre oameni de care eu au mai auzit.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...