luni, 7 iunie 2010

Fraierilor!

Despre ce a fost întâlnirea de aseară, de la Snagov? Despre salarii şi pensii? Despre economie şi relansarea ei? Despre măsuri complementare de protecţie socială? Aţi vrea voi! Fraierilor!
Nu, întâlnirea de aseară a fost despre putere, jocuri de putere, bani publici care trebuie să curgă în buzunare private, despre minciună, manipulare, laşitate, refuzul asumării responsabilităţii, despre multe, multe altele care NU au nicio legătură cu viaţa voastră, ci doar cu interesele lor. Şi mai ales cu interesele Pulimii Sale. Iar interesele sale cer acum menţinerea nulităţii ăleia de boc în fruntea unui Guvern de doi bani, pe care să-l poată manevra el ca până acum.
V-aţi făcut vreo speranţă? Credeaţi că vor avea bunul simţ să renunţe la ceva din acel proiect scelerat, care va băga economia şi mai rău în căcat? Fraierilor!
Dar cea mai interesantă lecţie primită de pedelişti de la Zeus, e drept unul din ce în ce mai decrepit, a fost asta: " Nu vă mai plângeţi pe la diferite porţi în condiţiile în care vă puteţi deschide singuri uşile. Trebuie să iei, nu să aştepţi să ţi se dea!" Aţi înţeles cum stă treaba, fraierilor? Nu aşteptaţi nimic de la guvernanţi, ăştia sunt ocupaţi cu luatul cu japca.
Poate a venit vremea să faceţi şi voi ca ei: să luaţi, fără să mai aşteptaţi să vi se dea. Să începem prin a-i lua de guler şi să le dăm un şut în cur. E cel mai bun început!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Conasule, bine spus...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...