vineri, 4 iunie 2010

"Staţi la locurile voastre, tovarăşi!"

Comică încercarea lui Ioan Oltean de a calma spiritele din coaliţia guvernamentală şi unele capete înfierbântate din PDL înainte de Moţiunile de Cenzură. "Băieţi, nu vă surmenaţi cu votul pentru! Uite, vă promit eu că după adoptarea legilor de ciuntire a veniturilor, se remaniază Guvernul! " Acum, dacă e să mă întrebaţi pe mine, omul nostru se putea opri aici. Dar a supralicitat, promiţând că boc nu va mai fi propus premier, în caz de demitere a Guvernului la vot. Păi când ai aşa o recompensă, merită să votezi Moţiunea! I-a făcut-o lui boc! Îl urăşte?
Sigur, întrebaţi despre ce şi cum, şi Marea Maestră a Plăcintelor, madam Anastase, şi musiu Bela păreau picaţi din cer. De unde se vede că Oltean îşi ia dorinţele drept realitate. Sau că vorbeşte şi el ca să nu zică alegătorii că nu face nimic. Bine e să fii politician la Românica!
UPDATE: boc iar dă drumul la flaşnetă şi pune jelania cu "PSD nu vrea desfiinţarea pensiilor de lux!" Cât de tâmpiţi ne crede, dacă doar atât poate spune?

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...