duminică, 6 iunie 2010

Bine, pa!

De rahat "consilier" de imagine au şi pedelicii! Cu televiziunile la poarta Palatului Snagov, numărând cârdurile de maşini de lux, cu geamuri fumurii, în care se aflau aleşii portocalii, convocaţi la ordin de băsescu, nimeni nu se sinchiseşte să le spună jurnaliştilor câteva cuvinte? Aşa, cât să le treacă ălora puţin din furie şi din frustrări? Şi după aia vorbesc despre "linşajul mediatic" al televiziunilor mogulilor?
Şi populismul greţos al lui băsescu, care se dă cu Loganul SPP, că al lui e al lui, şi l-a plătit el, nu e din bani publici. Cine dracu îl mai crede?
Acum se joacă scena "scurgerilor" pe surse. Realitatea Tv anunţă o "înregistrare" în exclusivitate. Cunoaştem scenariul. Cunoaştem şi ce-o să apară pe "surse": un băsescu plin de grijă pentru popor, dojenitor, care îi urechează pe miniştri, le zice să se sacrifice pentru binele public. El n-are nicio vină şi nicio responsabilitate, tot alţii sunt de vină.
Bine, pa! Şi mai vedem noi cine şi cât a fost de impresionat de cabotinismul Pulimii Sale. La Moţiunea de Cenzură...

Un comentariu:

ameţitul spunea...

citez aici dintrun fost coleg, care pe vremea liceului. acum muuuulţi ani, avea o trupă care scosese o piesa de-i zicea "moţiunea"

"să le-o dăm, să le-o dăm, să le-o dăm în gură,
în gură să le dăm moţiunea de cenzură"

scuze pentru limbajul "licenţios", dar aşa zicea piesa, şi arta nu trebuie cenzurată :)

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...