duminică, 17 mai 2009

Ziua porţilor deschise
Azi Marele, Iubitul, Înţeleptul Conducător, Preşedintele Pentru Alte Coordonate Istorice, Traian Băsescu, aniversează împreună cu poporul victoria împotriva celor 322! Şi deschide larg porţile Cotrocenilor. Iar în curte vizitatorii vor găsi elicopterul prezidenţial. De ce? Nu mă întrebaţi! Ştiu doar că telerviziunile de ştiri au transmis în direct aterizarea lui şi acum se întrec în a da detalii şi îi astenizează pe piloţi cu întrebări stupide.
Înţeleg că se vizitează şi biroul Marelui Cârmaci. Mordechai ne-a oferit în premieră detalii despre computerul de pe masa sa de lucru. Veţi fi de acord cu mine că este modelul potrivit!
Eu vă prezint în premieră câteva dintre ţucalele prezidenţiale, alese în funcţie de personalitatea purtătorului. Piesa de rezistenţă o reprezintă ţucalul victorian, care este onorat de filosoful Liiceanu. Veţi descoperi şi pe cele duse de Avramescu, Patapievici, Udrea şi compania. Enjoy!

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...