miercuri, 27 mai 2009

Să le dăm idei micuţilor!

Acum, că gripa porcină poposi voioasă şi în ograda noastră, şi nişte băieţi îşi freacă deja mâinile de bucurie la ideea că iar vor vinde statului apă chioară pe post de dezinfectant, şi multe alte nimicuri la preţuri de material ambarcat pe navete spaţiale, le dau şi eu o idee. Venită din Japonia, unde isteria este sport naţional: să pună măşti respiratorii statuilor! Drept e că nu avem prea multe statui, dar găsesc ei o cale să le numere precum Pristanda steagurile!

Un comentariu:

Florian spunea...

La statuile ecvestre trebe doo tifoane. Si p'ormã caii vii, ei n-are nevoie de protectie? Ce, ei doar se împuscã? Da' porcii? Ce, ei nu poa' sã ia boala de la oamenii care-a luat-o de la alti alti porci, care poate si ei a luat-o de la alti alti alti oameni care-a luat-o de la alti alti alti porci? Da' mistretii care n-a fost încã ajunsi de furia ãluia cu mustata pe oalã? Da' vecinii de pãdure ai mistretului, si ãia de câmpie tot ai mistretului, da' si ai porcului? La toti vecinii le trebe tifoane, ba chiar si râu' si ramu' are nevoie, cã virusu' dusman este, vorba lu' nu stiu care poet de pe vremea lu' Mircea, da' nu a lu' Mircea Badea, ci a lu' altu' mai bãtrân. Trebe tifoane la greu, vã zic io, cã in patria nostra multe silvae sunt, alea care a scãpat deocamdatã de barda lu' Atilla (Verestoy, sau cum l-o mai chema).
Asa cã veniti cu încredere la firma mea de dezinfectie, dezinsectie, deratizare si devalizare.
PS Vina-i a lu' linku' lu' Mordechai c-am ajuns p'acilea-shea, pe el sã-l înjurati.
MMPS: Trimisei trimiterea, da' vãz cã nu ajunge, o fi luat-o pe la Bãneasa si s-o fi surpat malu' cu ea. Hai sã mai dau o datã drumu' la hodoroagã, da'pe ruta Open ID, poate p'acolo scapã.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...