duminică, 31 mai 2009

Nedumeriri duminicale

Am şi eu nişte mici nedumeriri. Una îl priveşte pe Dan Chişu. Cine dracu' l-a păcălit, spunându-i că ştie să gătească, ba, mai mult, că poate face şi o emisiune pe teme culinare? Ceva mai penibil n-am văzut! Sunt atâţia tineri care au ceva de spus în materie, au şi carismă, şi cu toate astea fie sunt pe la televiziuni de care n-a auzit mai nimeni, fie nu interesează pe nimeni. Acum, onest, nici emisiunile culinere de pe Prima Tv, nici cele de pe "Euforia Tv" nu sunt cine ştie ce, dar la Euforia vezi şi emisiuni făcute de televiziuni serioase.
Ştiu că Adi Hădean face o serie de emisiuni pentru TVR şi pentru o televiziune de nişă. Mai greu e să aflu orele de difuzare, în rest e bine! Ce vreau să spun? În lumea asta dominată de fast food şi de Obiecte Comestibile Neidentificabile(OCNI!), a şti să găteşti este un act de supravieţuire! Public ar fi, inteligenţă pe la realizatorii noştri, mai rar.
A doua mică nedumerire. E chiar aşa de mare jalea la PD-L, de a ajuns Traian Băsescu să alerge ca o muscă beată pe la tot felul de şuşanele? Aseară s-a dus şi la Ploieşti, la o paranghelie la care a primit titlul de "Om al anului". N-a aflat al cărui an, dar să nu se împiedică el în amănunte! L-a primit, că era la muls voturi! Şi calul de dar nu se caută la dinţi!
Remarca aia cu inteligenţii, din rândul cărora nu face parte, e de antologie, şi scarpină poporul manelist între coarnele prostiei. Aferim! Mai bine îi dădeau titlul de "Neinteligentul deceniului!" De unde se vede că stocul naţional de inteligenţă este în dramatic declin!
A treia nedumerire ne priveşte pe toţi: chiar suntem masochişti? Cât îi mai suportăm pe nesimţiţii ăia de la Bechtel? Autostrada Transilvania a devenit un sac fără fund! Acum mai cer 250 de milioane de euro! Se va termina vreodată? Mă tem că nu!
Dacă tot e Iubitul nostru Conducător pus pe fapte mari, de ce nu convoacă un Referndum, prin care poporul recunoscător să dea un şut în cur lipitorilor ălora nesimţite? Sau asta înseamnă, de fapt, sexul oral cu marii licurici?

Un comentariu:

geomarz spunea...

Acum vreo 3-4 ani am facut prostia sa ma intorc din Banat prin nord, pe la Sibiu. Imi amintesc cu groaza de portiune Sibiu, Brasov pe care am facut vreo 5 ore. La 1-2 kilometri se oprea la un stop pentru ca se circula pe un singur sens. Mai este si acum lafel ?
Ata, apropos de susnumita autostrada in constructie de 20 de ani.
Stau, uneori si ma intreb, se maimpoate fura mult din tara asta ?
Va mai veni o vreme in caer se va face dreptate si pentru poporul asta atit de umilit, jefuit, mintit, prosti in fata, si tot ce se maipoate imagina ...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...