miercuri, 27 mai 2009

Nepurtătorii de cuvânt
Un mai cretin mod de comunicare decât cel al Guvernului Boc, greu de imaginat! De când a fost investit, Guvernul a făcut numai gafe! Nimeni nu înţelege nimic din ceea ce se întâmplă, ce măsuri se iau. Boc spune una, miniştrii săi alta, secretarii de stat, dracu ştie mai ce, şefii de partid bat şi ei câmpii, şi din ghiveciul ăsta comunicaţional nu putea lipsi, evident, Traian Băsescu. Care are idei puţine, proaste şi fixe. Dar pe care pupincuriştii din PD-L le consideră geniale, că aşa e ordin de la Împărăţie, iar cei de la PSD nu le consideră nicicum, ei având geniul lor.
Vă vine să credeţi că balamucul de la Guvern are în dotare un purtător de cuvânt? O fătucă din turma de fătuci cu microfon, care populează televiziunile. Habar nu am cum o cheamă, şi nu cred că merită efortul să dau o căutare pe Google, să aflu. Şi Palatul Cotroceni are în dotare o necuvântătoare pe post de purtător de cuvânt. Turcan, pe numele ei. Deşi e de sex masculin, asta nu rămâne decât un simplu amănunt. Pentru ce-şi iau banii cei doi? Mister!
Şi uite aşa Boc vorbeşte azi una despre recalcularea pensiilor mari, ministrul Muncii, Marian Sârbu, nu spune nimic, pentru că pe el nu l-a informat nimeni ce au clocit oranjgutanii din subordine în materie, iar un nea Şeitan, consilier personal al lui Boc, le-a şi tăiat pensiile "profitorilor". Nu-i mişto ţara în care trăim?

2 comentarii:

Anonim spunea...

ORANJGUTANII!
MERITA SA RETINEM ETICHETA!
R.L.

Desmond spunea...

Habar n-aveam ca guvernul asta are purtator de cuvant. Boc e ubicuu, el vorbeste, merge in campanie, spichereste peste tot. Numai la imbalsamt morti nu l-am vazut, ca in rest....

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...