sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Românii e proşti! Cu spume!


EvZ mai trage o limbă în cur puterii portocalii, şi face un sondaj pe tema "Care e ăl mai bun ministru din cabinetul boc?" Şi ce rezultate credeţi că obţin? Pe primele două locuri sunt ministrul mediului, Borbely,cu 16 400 şi ceva de voturi(la ora când scriu eu astea!) şi ministrul sănătăţii,  Ritli, cu 10.600, adică ăia care ne-au ars cu taxa de mediu, şi cu privatizarea asigurărilor de sănătate, de la care porni deranjul din stradă! Pe locul trei este proprietara EvZ, Fecioara din Pleşcoa, cu vreo 9500 de voturi, nu de alta, dar îi tăia de la porţie pe scribălăii din subordine!

Ministrul-minune a Europei, Ialomiţeanu, are doar vreo trei sute de voturi, Igaş, idiotule! vreo 80, iar pe ultimul loc este Ariton, de la Economie, cu vreo 40 de voturi. Normal, ce, mai avem economie? 

Să nu mă înţelegeţi greşit: nu faptul că doi unguri ocupă primele locuri mă deranjează, ci faptul că doar nişte idioţi ar vota oameni care, prin politicile promovate, le fac rău. Bine, acum nu e ministru din cabinetul boc care să nu merite un bocanc în gură. Dar măcar unii nu fac rău, sunt pur şi simplu nişte râme.

A nu vedea în faptul că premierul boc n-a primit niciun vot un semn de inteligenţă din partea votanţilor. Chiar şi un prost cu spume are nişte limite ale prostiei!

PS: între timp, Fecioara din Pleşcoa a trecut pe doi, io am votat pentru boc, dar la el voturile nu se contabilizează, şi, da, Andronic, mă pupi în cur!

2 comentarii:

Bujold spunea...

Vezi daca citesti (intri pe site la) escrementul zilei..... gasesti toti prostii...ca sa nu ma intreb daca voturile sunt unice... Eu n-am de gand sa testez pt ca nu frecventez.
Aia sunt toti sustinatorii guvernului.

ANONIMUS spunea...

Probabil vreo 30 de idioti platiti au dat din greu la tastatura.Dar ma tem ca daca Boc n-a aparut cu un vot
inseamna ca-l scoate din "pix",ce sa se mai chinuie .Au bagat banii platiti in buzunare.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...