miercuri, 4 ianuarie 2012

Păzea! An electoral!


Deschid o nouă rubrică: "Păzea! An electoral!" Va fi scurtă, fie cu poze, că, de, trăim într-o lume dominată de imagine, fie cu diverse texte, pe teme de sezon. Unul dintre subiecte va fi numit generic "ţapi ispăşitori!  Minunatele noastre "organe" se vor da de ceasul morţii să găsească ţapi ispăşitori pentru cei patru ani de insuccese măreţe ale băşiţilorbocipoloboci. 

Prima mişcare o face DIICOT Piticot, cu un ţap cât zimbrul de mare: Ioan Nicolae şi conducerile, trecute şi prezente, ale Romgaz. Acuzaţi de "subminarea economiei naţionale". Din cauza lor plătim noi, pulimea, foarte scump gazul natural. Relaţiile proaste cu Rusia, intermediarul neamţ care importă gazele ruseşti, şi în general, politica de căcat a portocaliiilor nici nu mai contează. A, şi mai e şi Geoană în ciorba asta. 

Băi, piticoţilor! Dar pe ăia de-i numiră pe subminatori în fruntea Romgaz nu-i întrebaţi voi de sănătate? Sau e prea portocalii pentru viitorul vostru?  

Cât despre ţapi: învăţaţi să gândiţi şi "consumaţi" cu moderaţie. Să nu vi se aplece, şi să nu mai votaţi schimbarea.  

Niciun comentariu:

Lumina nu mai vine de la Vest: eșecul Americii.

  Întâlnirea de ieri, de la Geneva, a lui Joe Biden cu Vladimir Putin oficializează eșecul politicii externe post-belice a Washingtonului, d...