joi, 12 ianuarie 2012

M-am liniştit: n-a murit nimeni!



O duducă, Dobre şi nu mai ştiu cum, vicepreşedinta portocalie a Comisiei de Sănătate a Camerei Deputaţilor, ne liniştea mai acum câteva minute în legătură cu vaccinul anti-gripal retras de pe piaţă: "n-a murit nimeni"! Încă, madam, încă! Pentru că dacă apare coana gripa şi cei care au făcut vaccinul şi nu sunt imunizaţi(de obicei aparţinând grupelor de risc, bătrâni, diabetici, etc), sigur cei care vor da colţul vor fi mai mulţi ca de obicei. Dar ce contează!

Tupeul duducii este copleşitor! Ca să schimbe discuţia, a amintit de campania anti-fumat a liberalilor, că şi acolo s-au cheltuit bani publici. Da, dar de pe urma ei nu avea cum să moară cineva decât dacă, Doamne fereşte! îi pica un panou publicitar în cap, sau cineva făcea atac de cord, de bucurie că a avut o erecţie după ani de zile, văzând-o pe Mihaela Rădulescu pe afiş!

Bucuraţi-vă, români! N-aţi murit încă! Dar are grijă băsescu şi de promisiunea asta! Să muriţi bine!

4 comentarii:

Arogantu' spunea...

Este si tupeul fara de care nu poate fi pedelista, dar la cretina aia este si o doza agabaritica de prostie crasa !
Mai bine tacea dracului ca porcu-n cucuruz !
Asa, iesind ca paduchele-n frunte, usor te poti intreba: 'ce interese o fi avind Mitza-biciclizda asta in povestea vaccinurilor ?' !

Fluieratorul spunea...

Deh, la romani se vede cu ochiul liber tot mai multa lipsa de competenta si tot mai multa lipsa de omenie si de bun simt... Ce-or fi alea, dom'le? Amoralii astia n-au nici o strabatere.

ANONIMUS spunea...

Dobitocii portocalii au uitat sa comande vaccinurile noi.Si cum multa lume a inceput sa faca "galagie"ca se apropie gripa(vezi timpul,peste 0 grade)s-au gandit sa vaccineze populatia cu vechile vaccinuri.Virusii nu raman la fel ,acestia se schimba,este imposibil sa folosesti vaccin vechi pentruca pe de o parte nu au efect din pricina virarii virusurilor,pe de alta parte titru se schimba odata cu timpul.Deci s-a facut o mare porcarie.Ar trebui fiecare vaccinat sa dea in judecata Ministerul Sanatatii si sa ceara daune.

pacos spunea...

Vaccinurile sunt fabricate tinand cont de recomandarile OMS cu privire la gripa sezoniera 2011-2012. Deci nu sunt vechi, cu alte tulpini decat cele recomandate. Cred ca a fost o problema de pastrare a acestora. Prea au scazut toate loturile.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...