luni, 23 ianuarie 2012

E bine, e foarte bine!


Nu ştiu ce să fac: să râd, sau să înjur? Conducerea PDL este convocată de urgenţă, şi pe surse transpiră informaţia că se cere demisia lui boc. Haida-de! Cred că ăştia sunt la pileală, la ziua lui Mircea Toader, şi-şi bat joc de noi! Mormanul ăla de haleală trebuia fructificat cumva. În căcatul pe care îl revarsă pedeliştii în capul nostru!

Peneliştii se joacă de-a demisia şi băieţii scriu de zor la demisiile pe care le va ţine Crin la dospit. Bă, v-o daţi sau nu v-o daţi? Aşa, în principiu, e doar ipocrizie!

PSD este suspect de liniştit, iar Ponta pare să facă o cură de calmante: senin şi zen! Nimeni nu demisionează, nimeni nu intră în grevă parlamentară, nimeni nu se agită prea tare. E drept că lipseşte din poză Dragnea, ceva mai agitat de felul lui, pierdut nu se ştie prin ce junglă, şi uitat de partid acolo.

În piaţă se petrece ceva interesant: un ofiţer al armatei române, în uniformă, protestează şi sugerează că el este doar o voce, care exprimă nemulţumirea multor ofiţeri şi subofiţeri, iar în zilele următoare au să fie surprize. Omul nostru spune că ştie ce riscă, ştie că poate fi arestat. Dar nu-l interesează. El are o poziţie, şi ţine s-o exprime. Ei bine, fix o nemulţumire care să cuprindă armata ne mai lipsea! 

E bine, e foarte bine! În fond, de ce nu? Trebuie să încercăm şi o lovitură de stat militară, ca să nu ne plictisim prea tare...De parcă traian băsescu ne-ar fi lăsat să ne plictisim!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Domnule Ghoerghe, m-ati facut sa rad. Daca nu ar fi atat de dramatica situatia, zau, daca ce se intampla acum-la tv, in parlament, chiar in piata, ar fi cea mai tare "comedia dell'arte". Sa stiti ca aveti umor-si nu umor negru: umor din acela, supra-realist à la Almodovar (personajele sale halucinante isi pot gasi corespondenta in tot felul de personaje halucinate si in Ro). Ma uit acum la Antena 3 si cred ca replicile lui Fratila de la MApN si contera-replicile ofiterului de la Campia Turzii ar fi o sursa savuroasa de inspiratie pt un regizor cu filonul lui Alomodovar: cred ca si Lucian Pintilie ar face un film interesant pe tema asta :))

Adrian Năstase spunea...

Armata va fi cuprinsa de nemultumire doar la ordin. De-aia-i armata!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...