sâmbătă, 21 ianuarie 2012

boc, idiotule!



Cât îşi mai bate joc de noi avortonul ăsta? I-a dat ordin dobitocul ăla de la Trei Coceni să facă antren în presă, el pleacă să inspecteze, sâmbătă la ora 14, şantiere de autostrăzi, cu tuta aia de boagiu după el! Cât tupeu să ai, să faci asta? După ce e doar gura de ei, după ce autostrada spre Ploieşti a fost dată spre execuţie "regilor asfaltului", la ordinul Pulimii Sale, după ce au trecut coişpe termene de execuţie, iar lângă Bucureşti autostrada începe în mijlocul câmpului, până acum nimeni neavând habar cum va fi racordată la oraş, că nu sunt bani de exproprieri, acum a ajuns şi motiv de propagandă băsistă! Sta-v-ar în gât, nenorociţilor! 

boc, idiotule! Cu ce îl încălzeşte pe român faptul că tu ştii că el suferă? E mândru că pe sacrificiul lui se îmbogăţesc leprele portocalii cuplate la ţâţa statului? La ce-i foloseşte lui creşterea aia economică de care faci tu atâta caz, când bani pentru educaţie, pula, pentru sănătate, pula, când sute de mii de oameni sunt daţi afară? Ce dacă a crescut economia în statisticile măsluite ale INS? Unde e creşterea asta în viaţa românilor simpli? Că pentru clientela voastră se simte creşterea şi când economia o ia la vale! 

Şi mai lasă-mă cu sacrificiile pe care le-aţi făcurt voi, gunoaielor, că nu vă mai votează lumea! N-o să muriţi de foame, la cât aţi furat! Dar în ţara asta se moare de foame în timp ce voi bateţi câmpii! Iar în Europa voi sunteţi cei mai cretini guvernanţi! Cretinismul vostru lasă cu gura căscată oameni care au văzut multe la viaţa lor! Să vă lăudaţi cu suferinţele provocate oamenilor e cinism criminal!

Cine te-a împiedicat, vacă neagră, să dialoghezi cu societatea şi cu opoziţia? Vrei să luăm discursurile tale inepte şi agresive de la cele 14 angajări ale răspunderii? Ălea erau modele de dialog? Acum e groasă la curul vostru, şi v-aţi adus aminte de "dialog"? Sictir!   

5 comentarii:

Anonim spunea...

http://florincitu.wordpress.com/2012/01/16/de-ce-nu-impune-fmi-romaniei-aceleasi-conditii-ca-ungariei/

http://florincitu.wordpress.com/2012/01/17/un-raspuns-foarte-scurt-doamnei-andreea-paul-vass/

asybaris spunea...

1990-2004...cata autostrada s-a facut in perioada asta? Autostrada spre Ploiesti va fi terminata si toti se vor duce linistiti pe Valea Prahovei.

Fluieratorul spunea...

Deh, Boc a aparut si a spus, intr-un loc unde s-a aflat in treaba, cuvintele cheie: nu protestele va aduc banii de pensii si salarii. Banii "e" la noi. In contextul dat, asta suna chiar a amenintare.

Anonim spunea...

http://appsso.eurostat.ec.europa.eu/nui/show.do?dataset=road_if_motorwa&lang=en

http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/primele-mercedesuri-produse-in-ungaria-pe-piata-din-primul-trimestru-159271.html

http://cmap.m-plex.com/hb/selecthwys.php?sys=hunm&rg=all&mt=g&gr=p&sub=Show#r

ANONIMUS spunea...

Acesti idioti au piderdut legatura cu realitatea.Vad ca pana si tipi platiti sa posteze la ziare au oprit
activitatea .N-am vazut atatea postari negative apropo'de boc.sulfina,udrea etc in ultimul timp.Se vede ca "finitta comedia" e aproape.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...