luni, 30 ianuarie 2012

Acu' ne fut şi chinezii!



EvZ este deja o casă de nebuni a disperării pedeliste. Unul dintre pacienţi este Mircea Marian, idiot cum rar mi-a fost dat să citesc, că nervi să-l văd pe micul ecran n-am.

Ce scrie retardartul ăsta? "Regret înlocuirea din fruntea PSD a filo-americanului Mircea Geoană (cu toate drumurile sale secrete la Moscova!) cu un personaj care s-a căsătorit în capitala Republicii Populare Chineze, ţară care produce cam 80% din bunurile contrafăcute distribuite în întreaga lume şi care refuză să semneze ACTA... Îmi este clar că unul din lucrurile pe care le face acum Ponta este să încerce să culeagă voturile unei tinere generaţii care, în numele libertăţii internetului, vrea de fapt să asculte muzică fără să plătească pentru drepturile de autor. Din acest punct de vedere, singura legătură dintre baronii PSD şi mare parte a celor care protestează împotriva ACTA este că şi unii, şi alţii, fură. Al doilea element care ar trebui însă urmărit este legătura dintre numeroasele vizite în China ale liderului PSD şi efectele ACTA asupra acestui stat comunist, cel mai mare producător de bunuri contrafăcute."

Eu, unul, nu ştiu că Ponta ar face dese vizite la Beijing. Dar chiar dacă ar fi aşa, ce demonstrează asta? Că e agent chinez? Că vrea să vândă România chinezilor? Că este comunist? 

Respingerea ACTA de către Ponta îl face, în ochii impochimenului, anti-american. "Dintre multiplele probleme pe care le-ar putea genera transformarea dezbaterii despre ACTA într-o chestiune electorală, una care mă îngrijorează în mod deosebit este relaţia cu Statele Unite. O conexiune ACTA-imperialiştii din SUA-Băsescu-cel-rău ar putea afecta părerea bună a românilor asupra parteneriatului cu americanii, şi relaţia politico-militară cu acest stat...De altfel, am şi o întrebare pentru domnul Ponta: a călătorit vreodată în Republica Populară Chineză (şi) pe banii oferiţi de acest stat, de partidul comunist sau de vreo organizaţie a acestui partid?"

Cretinul ăsta n-a aflat că americanii tocmai au renunţat la o lege similară ACTA, SOPA-PIPA, după ce Wikipedia s-a închis o zi, în semn de protest, iar Google a făcut un tărăboi care a fost auzit pe dealul Capitoliului?

Ne-am întors la Scânteia anilor 50, când erai demascat pentru că nu-i pupi în cur suficient pe ruşi, semn că eşti vândut imperialiştilor americani. Acum eşti vândut imperialiştilor chinezi, pentru că nu-i pupi în cur suficient pe americani, chiar şi atunci când ăia nu-ţi cer aşa ceva şi-şi ţin curul departe de buzele tale! 

Pedeliştii se plâng că sunt acuzaţi de neo-fascism. Păi când ziarul tău procedează astfel, cum ai vrea să fii receptat? Aşa cred ei că vor câştiga alegerile? "Vai, ne fut chinezii", în loc de "Vai, ne fut ruşii!", ca în 2009? Ceva mai inteligent n-au găsit? 

PS: uitam! Cretinii lui Gregoire, de la Adevărul, au anunţat că PSD a votat în PE pentru adoptarea ACTA! Ei, şi liberalii, votaseră în favoarea unei Rezoluţii care cerea o dezbatere aprofundată a Acordului, tocmai pentru că era vorba despre pericole ascunse.

Bă, boilor! Eu înţeleg că "Totul pentru victoria PDL!", dar puneţi-vă dracului de acord între voi, că deveniţi ridicoli! 

2 comentarii:

ANONIMUS spunea...

La asemenea idioti n-ai ce sa spui.Doar sa te gandesti ce o sa faca dupa 2012,noembrie.Nematodele.

Anonim spunea...

Chiar n-ai vazut ce au pus la cale pedelistii bistriteni?!
http://www.citynews.ro/bistrita-nasaud/eveniment-29/bistritenii-se-vor-pricopsi-cu-statuia-lui-deng-xiaoping-215073/ :)))))

Niels SchMecker

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...