duminică, 28 august 2011

Cine-i Borcea?



Îmi spune şi mie cineva cine e Borcea, ce-a făcut el de nunta lui a fost transformată într-un eveniment naţional, cu transmisii în direct, tocşoaie cretine şi articole în ziarele "quality"? Şi poate face un efort şi ANAF şi ne spune de unde a avut individul milionul ăla de euro pe care zice că l-a cheltuit pentru nuntă?


Jurnaliştii lu' peşte! Trăim în ţara în care pragul bogăţiei e la 768 de lei pe lună! Lăsaţi-i dracului pe toţi idioţii ăştia! N-aţi înţeles de ce mor ziarele pe capete? N-aţi înţeles de ce a ajuns lumea să vă urască?

Casă de căcat, bă Borcea!

2 comentarii:

Fluieratorul spunea...

Adineauri se dadea in stamba madam Pandele (Gabriela Vrinceanu Firea Pandele) si nu mai stia cum sa dea din coada ca din fundul ei de Moldova si din topirlania pe care nici o eleganta din lume n-o sterge, a fost invitata si ea la asa un eveniment de protipendas. Ca scroafa suita-n copac. Moment penibil.

Cine-i Borcea? Un nimeni, ca si altii asemenea.

ciprian teodorescu spunea...

scurt si la obiect:un barbat "intre doua varste" care si-a lasat nevasta pentru ca dat de pizda tanara si pitzi(am zis pitzi,nu frumoasa).e cheia succesului la romanica zilelor de astazi:el gras,urat,burtos,plin de craitzari,ea pitzi,juna,si cu zero neuroni in cap.dupaa cum am observat,este o cheie a "succesului"doar pe termen mediu,cam 3-4 ani.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...