marți, 3 ianuarie 2012

Urinel pentru Primărie!



După nebunul ăla, Nicuşor Dan, care "salvează Bucureştii", blocând în Justiţie mai toate proiectele majore de infrastructură, alt dus cu pluta îşi anunţă candidatura la Primăria Capitalei: Urinel Columbeanu. Independent, vezi bine! Şmecheria cu fragmentarea votului se întinde de la generale la locale. Totul e să nu se discute adevăratele probleme ale cetăţenilor, iar figurile precum Urinel au misiunea să-i ţină departe de urne pe cetăţeni.

Cine urmează să mai candideze? Zăvoranca? Piticul porno? Ăsta ce-o mai fi făcând, că n-am mai auzit de el în ultima vreme? Jiji? Ce balamuc!

7 comentarii:

ADRIAN spunea...

Nebun nu e Nicusor care blocheaza in instanta ci acei incompetenti din primarie care nu sunt in stare sa faca lucrurile in ordinea care trebuie, cu respectarea legilor si a procedurilor care exista, cu ghiolbanie nerusinata de cele mai multe ori. Daca lucrurile ar fi in ordine, ce treaba ar mai avea Nicusor sa le dea cu ele in cap si cum ar mai putea s-o faca !!!???
Ce-ar fi sa identificam corect nebunii din tara asta?

Constantin Gheorghe spunea...

Cu tot respectul, individul este un dobitoc! Dacă tu te lauzi cu ce ai împiedicat, nu cu ce ai construit, eşti un idiot! Şi oricâte doctorate ai avea, dacă nu ai o zi experienţă ca ales local, dar vrei să fii primar, este o probă de nesimţire! Eu l-aş da cu nasul prin mizeria din jurul Halei Matache zi de zi şi ceas de ceas!
Iar cu justiţia română nici nu-i greu să faci cuiva pocinogul, la cât de aiurea este legislaţia. Pe care nu primarii au făcut-o! Dar dacă ţie îţi place ce face, votează-l! Suntem o democraţie! Încă...

ANONIMUS spunea...

Dl.DR.Oprescu v-a fi ales, ori ce ar face pegra portocalie.Si ramane primar pana trece la pensie si la cerere.Asa ca se strofoaca acesti idioti degeaba.L-ati uitat pe "Regele gunoaielor"HA.HA.HA.

ADRIAN spunea...

Mizeria din jurul Halei Matache nu este vina lui ci a acelor experimentati oameni cu mandat imporiva carora candideaza. Si de care eu sunt satul pana in gat. Sau e Hala Matache o proprietate privata neglijata de proprietari ca Moara lui Assan? De ce a ajuns zona aia in mizeria in care e? Din vina lui Nicusor Dan sau a administratiei platite de mine si de tine sa aiba grija ca asa ceva sa nu se intample?
Bineinteles ca-l voi vota, i-am si spus ca o voi face chiar daca nu are nicio sansa si chiar daca nu sunt intotdeauna de acord cu radicalismul lui. Ticalosiile "experimentatilor" din administratia actuala imi sunt de ajuns. Nu scrie nicaieri in constitutia aia de cacat ca a candida la o functie publica necesita conditii prealabile altele decat a fi in deplinatatea drepturilor electorale - varsta, cazier curat, cetatenia ...

Arogantu' spunea...

Ar mai trebui puse niste conditii de bun simt: sa fie zdravan la cap, sa nu aiba pete de morala publica etc.

Ninulescu spunea...

Daca Bucurestenii l-au votat pe unu ca Vanghelie la primaria de sector, e posibil sa-l voteze si pe Urinel la primaria capitalei... In RO din 10 buni intotdeauna se alege unu rau :(

Fluieratorul spunea...

Irinel, tot mai ofilit si nerelevant, de obicei vroia prospaturi... Acu' s-a sucit si vrea Capitala. Se vor merita reciproc, in cazul in care el va fi cel ales. No other comment.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...