marți, 3 ianuarie 2012

S-a dezlegat un mister!



Una lume de prin presă este foarte ocupată să afle cum şi-a procurat Ponta bilete la Concertul de Anul Nou al Filarmonicii din Viena. Răspunsul simplu: cumpărându-le! Răspunsul conspiraţionist: e mâna lui SOV! Care a acţionat prin intermediul lui Ghiţă Asesoft, prezent şi el la locul crimei, cinci rânduri mai hacana! De unde concluzia apoteotică: Opoziţia e dependentă de Vântu and Co!

Să mori tu, Şuţule? Dar nu te-a dus capul la o explicaţie mai simplă: poate i-a ajutat pe amândoi să-şi ia bilete Ioan Holender, care e un de-al casei pe la Viena? 

Şi după aia se miră jurnaliştii noştri că moare presa, că cititorii nu mai dau un scuipat pe ei?  

2 comentarii:

ANONIMUS spunea...

Ghita e un om al lui Basescu ce la "lucrat"pe Vantu de a ajuns in arest sustinand ca a fost santajat.
Dupa mintea gazetarului de 2 bani,se vede ca i-a luat biletele Basescu ,un fin degustator de muzica simfonica.Ca le-a cumparat prin internet nici nu i-a trecut prin mintea cu QI-ul de 75.Asemenea idiot
insulta gazetaria.

cristi spunea...

Cristian Şuţu e grav bolnav, s-a contaminat cu un virus care face ravagii mai ales peste ocean afectând în primul rând presa dar şi discursul politic. E vorba de obsesia echidistanţei, de "toţi sunt la fel" şi "adevărul e întotdeauna la mijloc". Un astfel de ziarist de doi lei vechi nu-şi pune niciodată problema dacă ce afirmă vreun politician e adevărat sau nu, iar dacă un politician spune sau face o tâmpenie cu spume ziaristul se va strădui din răsputeri să caute nod în papură celorlalţi politicieni ca să arate că toţi sunt la fel şi el e echidistant. Această atitudine încurajează extremismul, tupeul, minciuna neruşinată, fiindcă orice acţiune sau opinie e la fel de legitimă.

Cotidianul "Puterea" - unde lucrează Şuţu - îşi punea recent întrebarea sunt candidaţii republicani nebuni? Nu sunt nebuni dar sunt incredibil de ticăloşi, şi asta pentru că presa din Washington tratează orice opinie a unui partid major, indiferent de cât de elucubrantă, ca legitimă. La fel face şi Şuţu: reacţia lui la măgăriile, cinismul şi ticăloşia băsiştilor este să ... îl atace pe Ponta ca să arate că şi ceilalţi sunt la fel. Băsiştii ies clar în avantaj de aici şi sunt încurajaţi să fie încă şi mai mizerabili.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...