marți, 10 ianuarie 2012

Roata morii...



Raed Arafat şi-a dat demisia. Un gest demn, care-l onorează. Omul nostru ştie ce face, a dovedit un profesionalism rar pe meleagurile astea, şi mai ales un solid sistem de valori. Mi-ar face plăcere să ştiu că este şi un om de stânga, că eticheta lui băsescu nu e doar o înjurătură. Dar oricum ăsta este un amănunt.

Numai că, în cel mai românesc stil românesc(sic!), intră IMEDIAT în scenă pupincuristul mioritic: Tudor Ciuhodaru, medicul-deputat, care a luat la rând vreo trei partide şi a eşuat la UNPR, iar acum e consilier onorific(ce-i asta?!) la Trei Coceni!

Asta e! Roata morii se-învârteşte! Şi macină destine...

4 comentarii:

Dli spunea...

Pacat ca si-a dat demisia Dl Arafat, acum asteptam sa asistam la ingroparea Surdului, incet dar sigur.

Anonim spunea...

http://www.romanialibera.ro/blog/incognito/ce-pozitie-are-emil-boc-legat-de-scandalul-cu-raed-arafat-249797.html

Fluieratorul spunea...

Deh, asta e poporul, asta e situatia... Ma tem ca-mi cam dau seama ce bataie de joc pe toate planurile ne asteapta in tara asta. Ma intreb ce popor e ala care e atit de prost incit sa-si hraneasca proprii calai.

Anonim spunea...

Va mai amintiti cum acest gunoi chior il decora pe Raed Arafat in noaptea de Revelion, 31 decembrie 2005? Acum il face "mincinos" si "dusman al poporului" ?! Cretinul asta isi doreste si el sa fie tras afara dintr-un tub de beton?!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...