sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Deranj mare la PDL!


Deranj mare la PDL! Reacţia la vestea că în cursul săptămânii viitoare are loc la Bruxelles o audiere publică în legătură cu situaţia din România i-a panicat, pur şi simplu, pe liderii pedelişti. Şi reacţionează isteric, care pe unde apucă. Cum vă povesteam, boc şi-a început istericalele pe intenţia de autostradă spre Ploieşti(punem pariu că n-o să fie gat nici în mai, anul ăsta? Acolo e de lucru serios!), şi le-a dus pe noi culmi la întâlnirea cu euro-deputaţii portocalii.

Una dintre minciunile acestui vierme de bălegar(sper că nu-i o jivină utilă, că n-aş vrea s-o asociez cu boc!) este aceea că demersul PSD duce la suspendarea fondurilor europene. Pentru Dumnezeu, boc! Nu toţi sunt trepanaţi, ca tine! Nu acolo se decide suspendarea plăţilor către România, şi nu participanţii la audieri o fac. Iar dacă se adoptă o Rezoluţie în legătură cu încălcările democraţiei în România, e de bine, nu de rău! Poate lăsaţi dracului la o parte aroganţa şi tupeul, poate lăsaţi Parlamentul să funcţioneze, nu mai comasaţi alegerile şi mai ales poate nu mai furaţi! A, şi apropo: boc, când i-o tragi Fecioarei din Pleşcoi, pentru întreruperea plăţilor din bani europeni pentru şase luni, în 2011? Hai, să-ţi văd curajul, iepuraş!

boc, Bruxellesul nu este o Înaltă Poartă. Tu n-ai cum şti, că nu te ia Pulimea Sa la Bruxelles, dar acolo e a doua capitală a României, al doilea al său Guvern(Comisia Europeană, unde avem şi noi un "ministru"), şi al doilea al său Parlament. Ăia din Cluj n-au voie să discute la Bucureşti, în Parlament, coţcăriile ălora de-i lăsaşi tu moştenitori la Cluj? Şi atunci?

Vaca aia de udrea nici măcar bunul-simţ să se intereseze ce şi cum, înainte de deschide gura, nu-l mai are. Îl atacă pe Ponta pentru că ar cheltui 40.000 de euro pentru un raliu care a început de câteva zile, la Monte Carlo, şi la care NU participă, el fiind la Bucureşti! Madam, trezeşte-te! Caută-ţi altă sursă de informare, nu te lăsa pe mâna tembelului de Andronic!

Sulfina Barbu, şefa organizaţiei de femei a PDL, se ia de femeile din PSD şi PNL(mă, cum le duce ea pe toate!) cu aceleaşi argumente tembele, adică "ne taie Bruxellesul banii din cauza lor!"

Monica "Cur de Fier" Macovei supralicitează: PSD vrea să ne scoată din Europa! Zău, madam? Ce ai tras la măsea azi? Ţi-a căzut greu la creieraş? 

Vă arde la ficaţi că lumea vă pune în rând cu Orban ViKtor? Ce, n-are dreptate? V-aţi făcut-o cu mâna voastră. Voi aveţi răspunderea guvernării, voi aţi fost iresponsabili, voi daţi cu jula, pe voi vă doare în cur de toţi şi de toate! Aşa că, scutiţi-ne!

2 comentarii:

Karakas spunea...

Au intrat pe ultima suta de metri, si se vede, la nivelul de timpenii pe care le declara: USL vrea sa scoata ROmania din UE? Asta e o minciuna gogonata, care nu putea sa vina decit de la Sfinta Macovei, cea cu administrarea dreptatii in Romania. Cine sa o mai creada pe mincinoasa asta? Si ce e aia "decclartie impotriva Romaniei"? Ce , ei, PDL sunt Romania? E o declarate importiva lor, daca se aproba, a guvernului si a acestui tip de putere mincinos si neputincios. Sunt de 8 ani acolo. A venit vremea sa dea socoteala pentru sminteala lor...

Fluieratorul spunea...

Ce sa zic, halal "strategie de comunicare" au facut... Oricum, retardati sint PDL-istii astia, cu oameni in strada de atitea zile, ei de-abia isi urnesc fundurile sa coaca o strategie de comunicare, si nu de rezolvare a lucrurilor. Ar fi de ris daca n-ar fi de plins: va dati seama ca astia iau decizii pentru noi.

Ce-or fi crezind papagalii astia, ca nu se aude in afara tarii ce se intimpla in interior, decit daca vreun europarlamentar roman o spune? In vremurile astea, media ajunge peste tot.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...