miercuri, 4 ianuarie 2012

Cum i-a lăsat Ponta pe orfani fără pufoaice şi păpuşi Barbie



Mărite Stalin! Slavă ţie, vizionarule! Deschizătorule de drumuri! Eşti mare, mă, dacă şi acum ai admiratori! Şi nu doar admiratori platonici, ci oameni de acţiune, care se adapă din opera ta de inestimabilă valoare teoretică şi practică. Oameni de acţiune care distrug până la ultimul duşmanii de clasă, îi scot de prin cotloanele pe unde se ascund ca şobolanii, îi demască, îi înfierează, îi supun oprobiului public, fac din ei cele mai detestabile fiinţe de pe Pământ.

Ca cum ar fi, de par egzamplu, emulii tăi de la EvZ. Cum au pus ei mâna pe Ponta, şi-l fac de tot căcatul pentru că, în loc să cumpere pufoaice copiilor orfani şi păpuşi Barbie(că tuşesc dacă li se cumpără "Arădeanca"), se dă cu maşinuţa de raliu la Monte Carlo, simbolul putreziciunii capitaliste.  Burjuiul dracului de burjui care e el! Şi care, în loc să asculte manele, ca orice român cu simţul răspunderii şi conştiinţă de clasă, s-a lăfăit şi la Viena, la Concertul de Anul Nou!

Bă, Andronic! Tu eşti foarte sigur că poţi justifica banii ăia pe care îi bagi în curul unui ziar mort şi îngropat? Crezi că băsescu e veşnic? N-o să plece de la Cotroceni? Crezi că dacă ai luat bani şi de la PSD, şi de la PNL, şi de la PDL îţi conferă imunitate? Nu, pe bune! Chiar ne crezi pe toţi tâmpiţi?

PS: culmea jigodismului o atinge un vierme intestinal, care semnează Spartakus, şi publică pe "Reporter Virtual". Individul face apel la sponsorii lui Ponta, îndemnându-i  să nu-i mai dea bani. "În loc să investiţi în jenţi, investiţi în genţi", sună îndemnul ipochimenului! Lasă, că au avut ei grijă să investească în genţi, de unde crezi că pică atâtea contracte grase cu bani publici în ograda lor?

Apropo: bă Spartakus, la curul Fecioarei din Pleşcoi te-ai mai uitat în ultima vreme? Nu de altceva, dar viteza de creştere a numitului posterior este infinit mai mare decât cea a curului lui Ponta, pe care văd că-l admiri cu metodă, de vreme ce observi schimbările. Nebunaticule!    

Un comentariu:

Arogantu' spunea...

Fii linistit - Andronic chiar ne crede pe toti timpiti, iar pe el se vede genial !
Pe vremea cind SUGEA de la PNL am indraznit sa intru pe blogul lui. Erau abonati niste BLEEN-aci care cam in stilul in care vomita acum pe InPolitics.
Daca te puneai la (s)mintea(la) lor - erai banat.
Am abandonat tractirul lui Andronic dupa putina vreme - n-avea rost sa-i fac trafic unui basist deghizat, care nu avea (pe atunci) nici macar curajul sa spuna pe fata ca este basist.
Pierdea, probabil, prea multi bani, lingaul dracu' !

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...