joi, 26 ianuarie 2012

boc, idiotule!



Mi se pare o probă de nesimţire monumentală spectacolul grotesc al premierului, înconjurat de jurnalişti şi camere de luat vederi, care dă la lopată în jurul unui SUV de lux, impecabil curăţat, pe undeva pe A 1. Îl sorbeau din ochi de admiraţie Generalul Izmenelor şi madam Chiloţei Tetra. Asta în timp ce mii de maşini şi de oameni sunt încă blocaţi de zăpadă, iar în şi din Bucureşti e o imposibilitate să intri şi să ieşi.

Ca tupeul portocaliiilor să fie maxim, organizaţia PDL Bucureşti, condusă de Fecioara din Pleşcoi, dă un Comunicat, în care îl critică pe Sorin Oprescu pentru situaţia gravă din Capitală. Unde se circulă bine-mersi, ca niciodată pe timp de viscol. Ăştia merită s-o ia pe urmele PNŢ-CD! Să se aleagă praful de partidul ăsta de căcat, care-şi bate joc de noi!

PS: utilajele de deszăpezire au fost întoarse din drum, pe centura Bucureştilor, pentru că nu aveau rovinieta plătită! Muriţi, bă!

7 comentarii:

Matilda spunea...

Întîi a demonstrat cu coasa, acum cu lopata... Se pregăteşte ?

Constantin Gheorghe spunea...

Poţi pentru ca să ştii?

ciprian teodorescu spunea...

acuma vrea sa faca pe poPULArul si pe harnicul.da,mai boc,ai mai multe fetze dumneata,fatarnicule.
mai bocule,care dai zapada,esti exact ca demagogul evlaviei care ,atunci cand intra in biserica e smerenia intruchipata,apoi, cand iese din biserica,te injura sau te-mbranceste sau iti vorbeste fals si mieros.
cam asa faci mai bocule tu.
chiar mai boc,tu ai citit vreodata ce se scrie pe bloguri de tine,daca te mai vrea populatia Romaniei?
boc,daca traia taica-tu,ti-ar fi dat acuma un bulgare-n cap

Anonim spunea...

Hai domle' matale isi pasa de drumurile din tara ... rautae si reavointa domle'...
Important este sa-l admiri pe piticul de gradina aflat in exercitiul functiunii - realizand munca manuala - ceea ce stie el mai bine (coasa, lopata, alte chestii de se apuca cu dreapta - picioarele Lilianei Calin ? :) ).
Dar, din rautate, nu ati observat ce miscare de poanie are, ce mushi bine definiti poseda :).

Fluieratorul spunea...

N-aveau rovinieta?? Pai beneficiarii contractelor pe deszapezire cu statul ce-au pazit? Nu stiau care le e tarlaua pentru care iau subventii?

Mie nu mi se pare ridicol: daca eu sint obligat sa platesc rovinieta pentru ca ma duc la hypermarket in comuna vecina, la 100m de intrarea in oras, flacaii care trebuie sa umble pe drumurile patriei ca sa deszapezeasca un judet de ce sa n-o plateasca?

Ștefan A. spunea...

- Fiecare trebuie sa faca munca pentru care are pasiune si experienta . :)
- Chestia cu rovinieta pe masinile de dezapezire e atit de colosala ca am ris cu lacrimi .

Constantin Gheorghe spunea...

Prietene, e de râs! Dar, crede-mă, ăia morţi de frig în maşinile îngropate în zăpadă nu au gustat gluma! Şi nu i-au descoperit încă pe toţi!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...