luni, 8 decembrie 2008

Sinucidere plăcută!
În marea sa imbecilitate, PSD a ales să meargă la guvernare alături de PD-L! Crăpa rânza în Mitrea şi în câţiva golani din teritoriu, precum Oprişan, dacă nu intrau la putere! Ce poţi spune după ce vezi atâta mizerie, ieşită din lăcomie, lipsă de viziune, lipsă de principii? Sinucidere plăcută! România nu mai are stângă politică, începând din acest moment, şi nu mai este o democraţie! DNA face minuni! Şi guverne! Iar derbedeul ăla de la Cotroceni are, în sfârşit, un motiv să se îmbete de bucurie! Cu FSN a început democraţia, cu FSN se sfârşeşte! Şi apoi, la ce să te aştepţi de la o decizie luată în budă?
UPDATE: vine de se leagă! A dracu' potriveală: azi, nu vineri, nu marţi, DNA anunţă că o cercetează pe lidera PC, Daniela Popa, pentru că nu se potrivesc datele despre funcţiile unor membri PC implicaţi într-un dosar al lui Voiculescu, transmise de ea la DNA, cu acelea de pe site. De parcă ei n-ar şti că nu se ocupă nici dracu de aceste siteuri! Dar de ce să nu facă puţin scandal? Vreţi să faceţi economii la cheltuielile de funcţionare a statului? Desfiinţaţi DNA, nu daţi afară măturătorii şi femeile de serviciu!
Se dedică unui partid plecat cu sorcova, din social-democraţie în cleptocraţie!

4 comentarii:

Ionuţ Jifcu spunea...

cand au anuntat ca intra. io inca nu stiu nimic.

Anonim spunea...

PNL si UDMR impinse in opozitie .Iar la semnalul PSD suspendarea lui Basescu si taxarea drastica a PD_L.Va accepta Basescu scenariul?
Vom vedea ce priministru propune Basescu.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Framantarile astea stupide ma conduc spre o singura concluzie: pe scena politica trebuie sa ramana numai doi actori. Asa s-a dat dispozitie acum doi-trei ani!
Poate ca Obama va fi mai interesat de ce se petrece la el in tara, decat de noi si luptele murdare pentru putere!
Pentru ca, pentru mine, doua partide care isi impart cascavalul din 4 in 4 ani (sau din 8 in 8, tot aia!) sub aparenta atat de seducatoare a "democratiei" sunt mai nocive, pentru orice societate, decat UNUL SINGUR!
Acu' cinstit: ce fel de opozitie va face PNL, parte din cei care nu vor trada?

Anonim spunea...

4 trandafiri
2 înmormântări
1 FSN

Dragi votanţi PD-L-işti, dragi români, pregătiţi-vă vaselina!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...