vineri, 19 decembrie 2008

Fraţilor, sunt prost!
Traian Boc a anunţat acum câteva minute numele ministrului de la Justiţie: liberalul Cătălin Predoiu! Nu se poate! Sunt prost! Chiar sunt prost! Nu mă duce mintea! Deci avem şi mai marea coaliţie de guvernare PSD, PD-L, PNL. Chit că liberalii se dau miraţi şi fâlfâie spectrul excluderii pe sub nasul respectivului. Şi uite aşa doar ungurii mai sunt în opoziţie. Faţă de Constituţia României, altminteri ei sunt mereu la guvernare.
Cine e boul ăla care zicea că e imposibil să ne mai întoarcem la PCR? Nici nu ştiţi ce aproape suntem de "minunea" asta!
PS: mă bucur că măcar aşa n-a ajuns ministru laba aia tristă de Alistar!

5 comentarii:

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Domnule,
Toata lumea trebuie sa fie multumita si "tot romanul sa prospere"!
De ce va revoltati?
Natiunea este reprezentata si multumita 100%. Hai 70% dintre cei 30% care s-au sinchisit sa-si miste posteriorul la sectia de votare!
Cine spune ca trebuie sa avem opozitie?:)))
Pe bune:))) Ca sa faca CE:)))?

Anonim spunea...

Dati si UDMR ceva, rogu-va!

Constantin Gheorghe spunea...

Ce să le mai dea, că au!

Anonim spunea...

Alistar o laba trista...si asta cum o fi? Una si mai trista! Sau una vesela acum :)))

Prostitutia e mic copil pe langa ce se intampla in ultimul timp in Romania. Eu m-am declarat tampita ceva mai devreme. Nu mai inteleg nimic, deci clar sunt tampita.
Cati ani a stat Ceausescu la putere? 24 parca...da, Basescu va sta inca 24 de acum incolo. Sa vedeti Constitutie ce vom avea, chiar invalidata de un referendum.

ASTIA NU DAU DOI BANI PE NOI!

madalina ionescu spunea...

cred ca Predoiu s-a inspirat de la tine, a vrut sa fie "un liberal de stanga". Misiunea lui continua si in Eboca de Marmura.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...