miercuri, 17 decembrie 2008

Băsescu şi-a chemat marionetele la Cotroceni
Doi lideri de pluş pentru liniştea Padişahului
Azi, la ora 10, liderii PSD aveau o şedinţă, pentru a stabili care va fi prima lor alegere: portofoliul de la Transporturi, sau cel de la Interne. Au venit, şi s-au pus pe aşteptat, cu ochii în tavan, pentru că Boc şi Geoană sunt la Padişah, la Cotroceni, la ora de educaţie sexuală. Când spuneam că orice partid care se lasă sedus de Băsescu îşi pierde autonomia de decizie, nu vorbeam prostii. Practic, PSD află cum e să fii subalternul lui Băsescu. Merită puterea, oricât de aducătoare de foloase, umilinţa de a depinde de toanele şi hachiţele, de interesele lui Băsescu? Dacă da, spor la treabă!
Aceste zile penibile, din toate punctele de vedere, trebuie să dea de gândit tuturor celor care le mai pasă de nevoia de a avea un sistem democratic funcţional, de a avea alternative la putere şi un sistem de contraputeri eficient şi efectiv. Apare cu atât mai urgentă apariţia unei noi forţe politice de stânga, care să se constituie în necesara contraputere dinspre stânga la mamutul guvernamental, care nu are nici justificare, nici viitor, dar care va lăsa în ruine PSD, şi chiar şi PD-L.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Zic sa ne jucam si noi cu marioneta boc:
http://primministru.co.cc/

Anonim spunea...

Aici, iubite pretin, ne despărţim. Pentru că eu nu aş confunda niciodată femeile gonflabile cu ursuleţii de pluş.:)

Anonim spunea...

am aflat azi una buna. da' buna rau de tot! stiti ce inseamna "bok" (care se pronunta exact "boc) in limba turca?
ei bine, aflati ca inseamna "cacat"!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...