miercuri, 3 decembrie 2008

Aruncă-te, Traiane!
O discuţie, pe cât de cretină, pe atât de exemplară pentru tembelismul unora dintre susţinătorii lui Traian Băsescu, între Doru Buşcu şi Traian Ungureanu. O puteţi citi aici, relatată de Doru Buşcu. De ce cretină? Pentru că e total ruptă de realităţile României. Şi dovedeşte cât de pervertită de extremism a devenit gândirea fanaticilor portocalii.
Personal, nu cred că PSD trebuie să intre la guvernare cu PD-L, în condiţiile dictate de Traian Băsescu. E ca şi când ai vrea să treci apa un scorpion, ca în fabulă, luând de bune asigurările lui că nu te va înţepa. Lucru care se va petrece, totuşi, previzibil, fix la mijlocul bălţii, unde e apa mai adâncă. De ce? Pentru că nu se poate abţine! Să nu ştie PSD ce ştie toată lumea, că Traian Băsescu nu se poate abţine să joace mizerabil, nici chiar atunci când este vorba de interesul lui?
Dar făcând abstracţie de aceste consideraţii, să presupunem că interesul naţional, oricât de banalizat şi de hulit a ajuns termenul, cere musai o alianţă guvernamentală între PSD şi PD-L. Cine dă dreptul unor indivizi de genul lui Traian Ungureanu să înceapă un santaj mediatic, doar pentru că pe ei nu-i coafează formula asta de guvernare? Nu e prea multă aroganţă să faci din isteriile tale condiţie pentru formarea unui guvern, să impui tu, care nu ai nimic de-aface cu politica(fiind doar un pupincurist băsescian de cea mai joasă speţă) condiţii unor partide care au în spatele lor milioane de voturi?
Aşa încât, înţelegând că TRU şi-a ales deja blocul de pe care vrea să facă saltul în celebritate, nu pot decât să-i adresez îndemnul strămoşesc: "Aruncă-te, Traiane! Şi gloria va fi a ta!"
PS: prietenul Mordechai îi face o dedicaţie, şi pentru că-mi place, i-o fac şi eu lui TRU.

8 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Buscu si-a batut joc de TRU. Intre ei e o rivalitate cunoscuta.

Anonim spunea...

Nu Buşcu e problema, Lilik. Problema e TRU, şi nu e singur în paranoia asta. Indiferent dacă ne place sau nu, decizia este acum la partide. Noi am spus ce am avut de spus în faţa buletinului de vot, în cabină. Acum nu mai putem schimba lucrurile. Cu sau fără istericale.

Anonim spunea...

Analiza trebuie dusa mai departe. In fond, presedintele ESTE PD-L. Prin urmare, orice alianta va fi intre un partid si actualul presedinte.
Eu nu vad un partid care sa se alieze cu PD-L. Asta ar insemna ca sa se treaca cu vederea peste toate mizeriile si sicanele din ultimii ani. Si-apoi, il vedeti pe Basescu aliat cu Nastase, Hrebenciuc, presedintele Iliescu, Bogdan Olteanu, Tariceanu, Chiuariu?
Urmeaza alegerile prezidentiale. Vedeti dumneavoastra ca PSD-ul sau PNL-ul sa nu aiba propriul candidat? pentru ca la asta ar duce o alianta cu PD-L.
Si s-ar mai putea spune multe.

Anonim spunea...

Pacos, va veni şi o analiză mai detaliată. Până una-alta e prea multă ceaţă. Şi cine spune că ştie ce va urma minte!

Anonim spunea...

E adevarat, e multa ceata. Dar parerea mea e ca jucatorul nu va accepta o alianta. Are nevoie de un guvern care sa-l ajute in urmatoarea campanie prezidentiala. Si o alianta mai mult l-ar incurca, pentru ca se va gasi oricand cineva gata sa dea cui trebuie informatii din interior.
Asa ca vor racola pe unii dintre cei proaspat alesi, suficient de multi ca sa poata trece un guvern, cu sprijin UDMR si bazandu-se si pe frica celor alesi de anticipate.

Anonim spunea...

Aici nu te pot contrazice. Din păcate! Şi vânătoarea de "trădători" a început.

Anonim spunea...

In orice caz, avem asigurat circul. Si, cu toata criza, avem si painea. Asadar.....

Anonim spunea...

I-am dat şi eu un cânticel. Îndemn şi binecuvântare. Şi,faină treabă, la mesajul ăsta mi se cere să scriu un cuvânt de control pentru validare. Cuvântul e: payin. Y-ul ăla m-a derutat o clipă...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...