joi, 6 noiembrie 2008

Un clip odios, al unui partid fascistoid
PD-L a luat-o rău la vale, prin boscheţii extremismului! Nu vorbesc de alianţa lor cretină cu CVT, că, vorba aia, cine se aseamnănă, se adună! Vorbesc despre clipul ăsta electoral, creat în jurul sloganului "Ei cu ei, noi cu voi!"
Pretenţia asta a pedeliştilor, de a fi singurii reprezentanţi ai intereselor cetăţenilor, este una totalitară. În spatele celor demascaţi de pedelişti cu atâta mânie electorală se află cetăţeni cu interese specifice, la fel de legitime precum cele ale votanţilor adunăturii de boci şi de stolojani, de videni şi de berceni. Secvenţa finală a clipului este o incitare la ură greu de suportat: capul unei hiene cu botul larg deschis se transformă şi ia chipul lui Tăriceanu. Ce urmează după asta? Un Tăriceanu, sau un Geoană, un Iliescu sau Voiculescu, cu ţinta pictată pe frunte şi cu îndemnul "trageţi aici"?
În dorinţa lor de a "uşura sarcina Preşedintelui", cum se exprima exaltat la Tulcea Adriean Videanu(alo, Ţuluş, la voi la DNA nu vin ziarele, nu vă uitaţi la Tv, nu aţi aflat de ştergerea bazei electronice de date privitoare la retrocedări din Primăria Generală?) şi de a junge la guvernare, pentru a-şi plăti datoriile faţă de finanţatori, pedeliştii nu se dau în lături de la nimic. dar poate mai există societate civilă, opinie publică, instituţii ale statului, CNA. Sau ele nu acţionează decât la ordin?

6 comentarii:

Anonim spunea...

Aveti dreptate...

Anonim spunea...

Inca nu V-ati prins?
Hai sa Va spun eu secretul lui Polichinelle: la ordin, cum altfel?

Anonim spunea...

Frumos clip doar ca partidul HIENA ce apare la sfarsit e PD_L.Si apropo daca tara merge inainte o gafa cu stelutele steagului UE e nimica pe langa gafele lui Basescu,Udrea ,Etc.

Anonim spunea...

Peste tot se fac campanii negative la TV, dar portocalele romanesti fermenteaza si miroase urit. Nu sunt un fan al lui Tariceanu, dar sa il faci ca o hiena arata cit de primitiva e gindirea populistilor. Pe cind o sa ceara sa ii ridice noaptea si sa ii execute pe stadion? Eventual sa o faca in mod aleator. Si iar imi zic in barba ca daca vin astia la putere o sa vada hiene si alte zburataciuni peste tot...minti bolnave, conduse de uri ancestrale!

Anonim spunea...

Din ceea ce am citit eu, CNA-ul tocmai ce a obligat astazi TVR sa difuzeze clipul. TVR hotarâse să nu-l dea pe post. PD-L a sesizat CNA-ul si voila de vezi aceasta porcarie la televiziunea nationala.
Clipul mi se pare stupid ca sa ma exprim elegant. Daca ii tai sunetul, pana la urma ramai cu impresia ca este campanie pro PNL,PSD,PRM etc
Alandra

Anonim spunea...

Domnule Constantin Gheorghe,
Probabil ca stiti, citesc in mod constant blogul dumneavoastra, uneori mai si comentez si chiar v-am intrebat de ce nu va faceti propriul ziar, cotidian sau ce doriti.
Din acest motiv, as vrea sa tratati interventia mea ca fiind una facuta cu maxima bun-credinta!
Desi candidez din partea PRM in colegiul 10 pentru Camera Deputatilor, obiectivitatea nu ma impiedica sa constat: Cele 3 partide aflate "in carti", PDL, PSD, PNL, se gasesc intr-o situatie disperata. Orice alianta, intre ele, dupa ce s-au porcait ani de zile, nu va fi credibila in fata electoratului, oricat vor incerca sa invoce "interesul national" si alte asemenea clisee bune de adormit copiii. Nici PSD+PNL nu mai poate functiona mult, pentru ca pierd electorat de ambele parti.
Deci, cele 3 formatiuni sunt disperate! Trebuie sa acumuleze voturi cu orice pret! Trebuie sa se asigure ca vor dicta formarea noului guvern. N-as vrea sa fiu in pielea lor!
In ceea ce ma priveste, direct si personal, sper sa nu falsifice rezultatele votului. Si, primii suspectati sunt cei care "organizeaza" alegerile si numara voturile. Pentru ca nu vor avea nici un scrupul. Miza este uriasa. Iar "hiena", mic copil.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...