miercuri, 19 noiembrie 2008

Şi dacă le avea pe amândouă?
Povestea asta revine ciclic în presă, dracu ştie de ce: Hitler avea un singur testicul. Acum au descoperit subiectul şi cei de la "Cotidianul" , via "The Daily Telegraph." Şi ce dacă? Ce relevanţă are? Şi apoi, dacă a făcut ce a făcut având un singur coi, vă închipuiţi ce făcea dacă le avea pe amândouă? Doamne fereşte!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Daca BABA ar avea un coi ar fi ministru de razboi.Suferinta si frustrarea produce boli psihice.In romania cunoasteti persoane frustrate in diferite posturi de conducere?

Anonim spunea...

Am citit pe net o poveste cu un soldat englez care l-a avut in catare pe caporalul ranit Schickelgruber, si dandu-si seama ca este ranit , nu a mai tras (avea sa regrete peste vreo 20 de ani , si chiar s-a oferit sa participe la o operatiune de lichidare , dar a fost refuzat ). Cum totusi nu a ajuns prizonier ? Se pare ca ori era doar o patrula englezeasca , ori nemtii au contraatacat si au recucerit pozitia .

Anonim spunea...

Exccelent :))) Valabil nu numai în acest caz.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...