marți, 25 noiembrie 2008

Teatrul umbrelor

foto Jurnalul Naţional

Nu ştiu ce să zic: unul dintre cei mai fanatici susţinători au lui Traian Băsescu, Dan Tapalagă, care n-ar fi văzut aşa ceva nici când l-ar fi călcat "tamvaiul", ne prezintă acum "Semnele disperării la PD-L şi Traian Băsescu". Ce l-a apucat? Ieri intelectualii lui Băsescu ne spuneau că nu, ei nu, n-au pupat niciodată curul Băsescului, deci au CV virgin, azi Tapalagă, mâine cine mai dezertează? Cine se mai leapădă de Satana?
Vă invit să citiţi şi scrisoarea lui Paleologu jr. adresată liberalilor de toate obedienţele(sic!) şi orientările, care este tot un semn de disperare, de vreme ce face, ca şi Traian Băsescu, apel la frica de stânga, de PSD, de "steagurile roşii".
Dar cea mai crâncenă întâmplare a acestei campanii mi se pare gestul absolut mârlănesc şi jegos, care arată cât de goală sufleteşte este Elena Udrea. Povestea o puteţi citi în Jurnalul Naţional. Elena Udrea este esenţa populismului de început de secol 21. Nu Băsescu, ci ea încarnează cel mai bine liderul populist. Este Sora Diesel a politicii româneşti, care are toate datele să gestioneze cu o mână de fier cuibul de cuci, a se citi balamucul politic din minunata nostră patrie. Iar politica a ajuns, ca şi jurnalismul(cu excepţiile de rigoare în ambele planuri) un soi de teatru al umbrelor, în care nimic nu e ce pare a fi.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Dincolo de faptul ca un mandat de Senator sau Deputat iti ofera protectie si acces la informatie.Situatia PD_L e disperata si prin faptul ca oameni de afaceri au pompat mii de euro sau chiar miloane sa poata avea acces la licitatii,etc.Cum PD_L e nejucator,fructul dorit e interzis.Si apropo daca PNL bate palma cu PD_L dupa 4 ani in care s-au futut in gura ,eu nu mai votez PNL in viata mea.Nu pot sa ling acolo unde am scuipat.

Anonim spunea...

Nu este prima data cand Realitatea&Comp. isi schimba, subit, directia. A facut-o si in 2004. N-ar trebui sa ne mire, stiind cum e treaba cu corabia si cine-s primii care o parasesc.

Despre Toader Paleologu se pot spune multe. Greseala lui este ca s-a aliat cu cel care a incercat sa termine liberalismul, prin orice mijloace. Si nu cred ca distinsul sau tata, daca ar mai fi trait, ar fi fost de acord cu asa ceva.

Porcaria asta cu E.U. aproape ca ma face sa ies din Secta Vot Canci si sa ma duc sa votez. Desi ma enerveaza cumplit ca iar voi fi nevoit sa votez impotriva cuiva nu pentru cineva, cred ca ma voi duce sa votez impotriva a tot ceea ce reprezinta ea.

Anonim spunea...

Si apropo votul alb poate fi speculat.se poate aplica o stampila si..............

Anonim spunea...

Despre Nutsi sunt de "remarcat" si comentariile unora la articolul din JN.

Anonim spunea...

PS ma refer la comentariile care insotesc articolul la editia online a ziarului.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...