joi, 30 octombrie 2008

Vedeţi acum scaunul Preşedintelui!
E la Realitatea Tv o proastă agresivă, care face pereche minunată cu un tip care clipeşte des şi e negru în cerul gurii, mamă-mamă, Prelipceanu pe numele lui! Laura Chiriac, parcă! Bun. Şi după ce o pun la zid pe Cati Andronescu, pe motiv că e şmecheră şi-şi rotunjeşte veniturile de profesor universitar cu leafa de senator, vaca neagră scapă un porumbel cât dropia de mare. Anunţînd Conferinţa de Presă a Iubitului Machitor, spune: "şi acum vedeţi scaunul Preşedintelui". La câteva minute, cu o voce orgasmică, adaugă: "acum Preşedintele se aşează pe scaun!"
Ce urmează? Acum Preşedintele are scaun? Hai că de când Vântu le-a raşchetat portofelele, tipii ăştia de la Eol Tv sunt tot mai buni!
Iar Băsescu, odată aşezat în jilţ, delirează, pe tema "România 2030, Apocalipsa după Chivas Regal". O prea lungă punere în scenă pentru copitele ce le va aplica în stânga şi în dreapta. A introdus şi un concept din categoria Ciuce: "reformă contra bani".
Şi după ce i-a incitat pe sindicalişti la luptă contra Guvernului, acum face apel la sindicate să stea blânde şi să nu intre în grevă. Dracu să-l mai înţeleagă! A devenit incoerent şi plictisitor. De asta or fi băgat reclamă ciracii lui Vântu în plin discurs prezidenţial. Ca să vezi!

Un comentariu:

Karakas spunea...

Omu' are scaun regulat :) Pe cind inaltarea la tron?