luni, 6 februarie 2012

Cronica unei demisii aşteptate # 3Văd că demisia lui boc este privită drept revanşa tripletei BVB: Blaga-Videanu-Berceanu. Aşa o fi, că prea o zicea cu foc blaga prin şedinţele de partid! Sigur, pe lângă boc blaga pare o persoană providenţială pentru partid. Dar, prieteni! Nici bunul Dumnezeu nu salvează PDL de pedeapsa urnelor. Dacă demisia sau schimbarea premierului veneau ÎNAINTE de manifestaţiile de stradă, poate că-şi făceau efectul, şi opreau degringolada. Dar acum e PA! 

Interesant: Cătălin Predoiu este premier interimar, până când vom avea un nou guvern. Dubios ins, Predoiu. Câte stele o avea şi ăsta în sertar? 

Unii o dau pe madam Chiloţi Tetra drept viitor premier. Sigur, se poate şi asta, dar este păcat! În fond, nimic n-o recomandă pentru demnitatea asta. Imaginea ei de Madam Cur de Fier este o tâmpenie. Pur şi simplu a executat ordinul lui băsescu să le-o tragă francezilor, pe vremea războiului pentru Schengen. Este o catastrofă managerială. Acum, şi partea cealaltă: e drept că boagiu zice că nu vrea premier. Dar unde-i ordin, cu plăcere! 

Nu ştiu de ce cred "analiştii" că poporul leşină de poftă să-i vadă premir pe Lucian Croitoru, Blănculescu, nea Georgescu ăla, de care doar el a aflat, sau şefii de la SRI sau SIE. Mai lipseşte din poză Livache!   

2 comentarii:

ANONIMUS spunea...

Toti membri guvernului si alti membri ai altor institutii care au fost acceptate de Basescu din alte partide, au fost colegi de slujba a serviciilor secrete ,fiind ofiteri acoperiti.Daca USL-ul accepta un guvern de larga uniune cu puterea vor pierde alegerile.Sper ca au inteligenta de a nu intra in jocurile de altfel fanate a lui Basescu care nu-i m-ai merge nimic in ultimul timp.Probabil Alzheimer precoce.Ponta ar trebui sa-i ceara Basescului sa-si dea demisia Primului Ministru nu a "papusei" ci a "papusarului"
Cred ca ar fi o buna miscare.

Ando spunea...

E o "miscare" pentru salvarea imaginii lui Basescu nu a PDL-ului
care e la pamant.
Predoiu - pentru ca, totusi vine de la PNL, deci n-o sa se dea asa tare in el si in al doilea rand omul stie sa vorbeasca, e coerent
in discurs.
Pe de alta parte, " interimat-ul" asta poate dura destul de mult.
Oricum, e al nu stiu cate-lea semnal pentru pedelisti ca Basescu n-are mama, n-are tata cand e in joc pielea lui...