luni, 6 februarie 2012

Cronica unei demisii aşteptate # 1Ei bine, deşi "sursele" îi dădeau demisionar pe boc şi pe Chiloţi Tetra în locul lui, premierul a deschis  şedinţa de Guvern cu nişte fleacuri...A, acum vine partea bună. Să vedem: este momentul unor decizii politice importante. Depune mandatul guvernului! 

Romane, unde eşti?! Vezi că mandatul se depune?! Nu te-a lovit de stat Iliescu! Şi nici Miron Cosma! 

Revenim: şi-a depus mandatul, acum face bilanţul. Roz-bombon pe toată linia: ţara laptelui şi-a mierii! Aşa că el plăteşte preţul apărării stabilităţii macro-economice, se sacrifică pentru ea şi pentru ţară!

Du-te, tată! Şi pupă-ne-n cur pe toţi!

2 comentarii:

asybaris spunea...

Pana la urma si l-a depus. Nu a fost Petre Roman, nu a fost Ciorbea sau Radu Vasile (mai tineti minte cat de penibil s-a tinut de scaun), n-a fost Adrian Nastase si nici Tariceanu. Oricat am fi facut noi misto de el Boc a fost decent. Evident ca n-a plecat din cauza ametitilor din Piata Universitatii, ci din pur calcul politic. Mie mi se parea ok ca si soldatel disciplinat. Tineti minte meciurile Nastase - Iliescu, Basescu - Tariceanu? Macar de asta am fost scutiti..

AristotelCostel spunea...

Boc a fost o vaca proasta si nesimtita. Si-a batut de joc de toti romanii prostindu-i in fata cateva mandate... majoritatea ilegitime.

Se pare ca nu vrei sa ne scutesti sa ne arati ce hram de basist ieftin... esti.