joi, 2 februarie 2012

Spectacolul proastei guvernări



  • boculeţul se luptă vitejeşte cu nămeţii, de pe scaunul lui de premier, la televizor, într-o teleconferinţă ineptă, plină de limba de lemn a administraţiei. Proasta guvernare, acum în direct!
  • Madam culcer s-a dat dusă de la TVR, prin demisie. De ce şi-o fi luat mâna de pe ea Iubitul Conducător, Mare Reformator şi Machitor, al cărui posterior a beneficiat de buzele ei calde şi catifelate? Demisia duduii se încheie cu un "Good-bye, Stalin!" Nu, nu vă agitaţi! Iubirea ei pentru curul lui băsescu a rămas intactă. Stalin este, aţi ghicit, USL! O, da! Da, da, da! Paranoia salvează România! O singură curiozitate: cât din datoria aia de 100 de milioane de euro a fost făcută de departamentul condus de madam, alt geniu al "bunei guvernări"?
  • Au apărut(de ce acum?!) primele rezultate ale recensământului. În România mai suntem doar 19 milioane. Din 2002 am pierdut 2,68 milioane de locuitori. Că au murit, că au plecat, greu de spus acum. Rezultă că în afara României ar fi mai puţin de 1 milion. Sau că ar fi plecat acolo din 2002, sau ce vreţi voi să credeţi. "Buna-guvernare", nu-i aşa? 
  • Madam boagiu ne spune că finlandezii cheltuiesc mai puţin cu deszăpezirea, pentru că nu deszăpezesc, ci doar mângâie zăpada, ei circulând cu cauciucuri cu ţinte! Noi vrem asfaltul la negru, fir-ar pielea noastră a dracului! Luxul costă, boilor! ne spune Chiloţi Tetra.  
  • FMI ne spune că 280 de milioane de euro intră pe mâna Fecioarei din Pleşcoi. Cu voia lor. Care acceptă mărirea deficitului cu 0,2% din PIB. De unde se vede că blejnar şi-a făcut datoria, iar cheful cu învârtită i-a înmuiat inima lui Franks. Firmele pedeliste se pot linişti, PDL are bani de campanie, iar FMI şi-a atins scopul: vindem Hidroelectrica. Bună guvernare, nu-i aşa?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Adresa camerelor web de pe toate autostrazile din Finlanda.
http://www2.liikennevirasto.fi/alk/english/kelikamerat/

Dupa cum se vede sunt deszapezite la negru, nu cum viseaza doamna ministru Boagiu - prin tasare a staturilor succesive de zapada.

Oamenii astia mint de ingheata o tara intreaga ...

Anonim spunea...

dar de noua guvernare ponta ce zici ? sau ...malc, ssshhhht, auch !

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...