luni, 6 februarie 2012

Cronica unei demisii aşteptate # 2



Cine vine în locul lui boc? Cui îi pasă? traian băsescu a decis deja, deci şi-a găsit o nouă slugă. boc era prea destins pentru cineva care se prezenta drept un al doilea Iisus pe cruce. Vom avea un alt guvern, cu un alt premier de paie, şi cu Jeffrey Franks pe post de jupân peste România.

Problema este că atâta vreme cât programul de guvernare îl scrie FMI, nu mai contează cine este premier. Poate să fie şi cimpanzeul Gică de la circ.

Consultările de la Cotroceni sunt anulate. băselu joacă scena surprinderii, deşi înţeleg că a stat azi-noapte până la trei cu boculeţul, cu Fecioara din Pleşcoi şi cu Chiloţi Tetra. De fapt, se aşteaptă reacţia PDL, care pare să fi fost pus în faţa faptului împlinit. Nici cei din alianţă nu păreau foarte informaţi despre această decizie.

Oricum o soluţie trebuie să se prefigureze până miercuri, adică atâta vreme cât viceregele României este încă în ţară. băsescu vorbea de cedare de suveranitate către Bruxelles? Deocamdată avem anulare de suveranitate de către FMI.

Deci schimbarea stăpânilor nici măcar nebunilor nu are cum le provoca vreo bucurie. În plus, să nu uităm: ORICE soluţie naşte noi PROBLEME!

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...