luni, 6 februarie 2012

Cronica unei demisii aşteptate # 1



Ei bine, deşi "sursele" îi dădeau demisionar pe boc şi pe Chiloţi Tetra în locul lui, premierul a deschis  şedinţa de Guvern cu nişte fleacuri...A, acum vine partea bună. Să vedem: este momentul unor decizii politice importante. Depune mandatul guvernului! 

Romane, unde eşti?! Vezi că mandatul se depune?! Nu te-a lovit de stat Iliescu! Şi nici Miron Cosma! 

Revenim: şi-a depus mandatul, acum face bilanţul. Roz-bombon pe toată linia: ţara laptelui şi-a mierii! Aşa că el plăteşte preţul apărării stabilităţii macro-economice, se sacrifică pentru ea şi pentru ţară!

Du-te, tată! Şi pupă-ne-n cur pe toţi!

2 comentarii:

asybaris spunea...

Pana la urma si l-a depus. Nu a fost Petre Roman, nu a fost Ciorbea sau Radu Vasile (mai tineti minte cat de penibil s-a tinut de scaun), n-a fost Adrian Nastase si nici Tariceanu. Oricat am fi facut noi misto de el Boc a fost decent. Evident ca n-a plecat din cauza ametitilor din Piata Universitatii, ci din pur calcul politic. Mie mi se parea ok ca si soldatel disciplinat. Tineti minte meciurile Nastase - Iliescu, Basescu - Tariceanu? Macar de asta am fost scutiti..

AristotelCostel spunea...

Boc a fost o vaca proasta si nesimtita. Si-a batut de joc de toti romanii prostindu-i in fata cateva mandate... majoritatea ilegitime.

Se pare ca nu vrei sa ne scutesti sa ne arati ce hram de basist ieftin... esti.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...