luni, 6 februarie 2012

Cronica unei demisii aşteptate # 3



Văd că demisia lui boc este privită drept revanşa tripletei BVB: Blaga-Videanu-Berceanu. Aşa o fi, că prea o zicea cu foc blaga prin şedinţele de partid! Sigur, pe lângă boc blaga pare o persoană providenţială pentru partid. Dar, prieteni! Nici bunul Dumnezeu nu salvează PDL de pedeapsa urnelor. Dacă demisia sau schimbarea premierului veneau ÎNAINTE de manifestaţiile de stradă, poate că-şi făceau efectul, şi opreau degringolada. Dar acum e PA! 

Interesant: Cătălin Predoiu este premier interimar, până când vom avea un nou guvern. Dubios ins, Predoiu. Câte stele o avea şi ăsta în sertar? 

Unii o dau pe madam Chiloţi Tetra drept viitor premier. Sigur, se poate şi asta, dar este păcat! În fond, nimic n-o recomandă pentru demnitatea asta. Imaginea ei de Madam Cur de Fier este o tâmpenie. Pur şi simplu a executat ordinul lui băsescu să le-o tragă francezilor, pe vremea războiului pentru Schengen. Este o catastrofă managerială. Acum, şi partea cealaltă: e drept că boagiu zice că nu vrea premier. Dar unde-i ordin, cu plăcere! 

Nu ştiu de ce cred "analiştii" că poporul leşină de poftă să-i vadă premir pe Lucian Croitoru, Blănculescu, nea Georgescu ăla, de care doar el a aflat, sau şefii de la SRI sau SIE. Mai lipseşte din poză Livache!   

2 comentarii:

ANONIMUS spunea...

Toti membri guvernului si alti membri ai altor institutii care au fost acceptate de Basescu din alte partide, au fost colegi de slujba a serviciilor secrete ,fiind ofiteri acoperiti.Daca USL-ul accepta un guvern de larga uniune cu puterea vor pierde alegerile.Sper ca au inteligenta de a nu intra in jocurile de altfel fanate a lui Basescu care nu-i m-ai merge nimic in ultimul timp.Probabil Alzheimer precoce.Ponta ar trebui sa-i ceara Basescului sa-si dea demisia Primului Ministru nu a "papusei" ci a "papusarului"
Cred ca ar fi o buna miscare.

Ando spunea...

E o "miscare" pentru salvarea imaginii lui Basescu nu a PDL-ului
care e la pamant.
Predoiu - pentru ca, totusi vine de la PNL, deci n-o sa se dea asa tare in el si in al doilea rand omul stie sa vorbeasca, e coerent
in discurs.
Pe de alta parte, " interimat-ul" asta poate dura destul de mult.
Oricum, e al nu stiu cate-lea semnal pentru pedelisti ca Basescu n-are mama, n-are tata cand e in joc pielea lui...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...