luni, 19 decembrie 2011

boc, idiotule!



Ai inaugurat o "autostradă, cretinule, care NU era terminată! Şi un alt cretin, ca şi tine, a nimerit într-un şanţ, pentru că lipseau glisierele de protecţie pe marginea ei. Dar ţi-ai făcut norma la tăiat panglici, panarama dracului! Sictir!

5 comentarii:

Arogantu' spunea...

Excelenta poza !
Asta-i adevaratul Boc - un clovn ratat !

asybaris spunea...

Clovn, clovn, dar autostrada e acolo. Ca-i mai trebuie gard, benzinarie cu fast-food, buda si alte alea sa se simta romanul implinit e alta poveste. Si cand vor fi si alea i se va parea prea scurta. Oricum nu vom fi multumiti. Asa e firea noastra si cred ca de asta nu am construit mai mult, n-avem atitudine.

Constantin Gheorghe spunea...

Prietene, o fi acolo. Dar NU e terminată! Tu, dacă ai un contract de consultanţă cu un client, îi dai studiul nelegat, fără coperte, cu ceva anexe lipsă, pătat cu cafea? Păi, îţi dă ăla peste ochi cu el! De ce eu, clientul, aş accepta ca autostrada aia să fie incompletă la inaugurare, şi să-l şi laud pe boc? E o problemă de demnitate, până la urmă.

asybaris spunea...

Pentru ca merg pe ea deja?Am inteles ca e deja foarte circulata. Acum 20 de ani ne-am fi minunat la un asemenea drum. Privim prea mult inspre ce vrem sa ajungem si uitam de unde venim. O presiune constanta din partea opiniei publice e benefica, responsabilizeaza cumva autoritatile si executantul, dar cand drumul exista si poti circula pe el vezi in concret si pe ce s-au dus banii si cu ce rezultat. As vrea azi autostrada din Bucuresti pana in Timisoara, fara garduri si benzinarii si tot as fi multumit.

Anonim spunea...

dar tigari fara timbru nu vrei, asybaris?! bt-uri din 1987. ca te rezolv... ;)

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...