joi, 15 decembrie 2011

Dezamăgirea Fecioarei din Pleşcoi



Adrian Năstase a fost achitat în dosarul "Mătuşa Tamara". Un dosar făcut cu rea-credinţă, un dosar cu ţintă clară: linşarea mediatică a lui Năstase. Oricum imbecilul ăla de la Cotroceni şi-a atins scopul: a eliminat, cu mâna DNA, un adversar redutabil, poate singurul capabil să i se opună. În fond, asta conta, nu aflarea adevărului. 

Sigur, DNA va face recurs. Sigur, maşinăria mediatică se va pune din nou în mişcare. Ce-o să fie la gura pupincuriştilor băsişti, nici nu vreau să mă gândesc! Deşi dacă aveau minte, procurorii DNA găseau o cale să desfiinţeze acest dosar, care este o ruşine pentru Justiţie. Bine, nu singurul motiv de ruşine, dar printre cele mai evidente.   

Dacă Năstase câştigă şi la recurs, boii ăia de la DNA, care au instrumentat acest dosar, vor fi puşi să plătească, material şi disciplinar, pentru această măgărie incredibilă? Evident, nu! Pentru că sunt protejaţi de Pulimea Sa. Dar sigur se va întoarce roata. Şi cred că Cel Mai Iubit Fiu al Poporului va trebui să cam înveţe drumul spre ÎCCJ. 

PS: Fecioara din Pleşcoi e dezamăgită de sentinţă. Ea se aştepta să fie condamnat, pentru că e un dosar de mare corupţie. Fă, tută! Când au să pună ăia de la Procuratură laba pe tine, pregăteşte-te de pictoriale la Târgşor! Cât tupeu pe curva asta! Ei bine, o să-i iasă pe nas tupeul!

5 comentarii:

Dan spunea...

Mai e înca fecioara? O veste proasta pentru barbatii adevarati din România! In cine trage dânsa?

Constantin Gheorghe spunea...

Că bine ziceţi! E drept că bărbatul român este specie pe cale de dispariţie, şi trebuie protejat prin lege. Cât despre ţintele Fecioarei, trage şi ea în cine poate să-i aducă un oarece câştig. Gras...

Arogantu' spunea...

Fe cioara din Plescoi e PROASTA CU SPUME !
Pe de o parte spune "ma asteptam la o solutie de condamnare", iar mai departe zice "nu cunosc mai mult din dosar decât ştie toată lumea".
Dosar 'de mare coruptie' in care procurorii cer o sentinta de 3 luni cu suspendare ! De atita au avut ei OO - 3 luni cu suspendare !
Sa te fereasca Dumnezeu de judecata parvenitilor de teapa Udrii !

Karakas spunea...

Am avut permanent convingerea ca Nastase e "facut" politic, inca de la inceputul povestilor astora. Misiunea era nu sa-l condamne, ci sa-l tine cit mai departe de arena politica, sau mai bine zis, intr-o pozitie in care sa nu fie competitor direct. Asta a fost una din strategiile decimarii PSD. Alta a fost implantarea de falsi lideri, gen Geoana, care avea misiune cred eu din exterior, de la dragul nostru partener strategic, caruia nu-i place democratia prea multa in colonia sa.

Karakas spunea...

Referitor la Elena Udrea, vine si vremea ei. Daca tacea, fecioara raminea!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...