vineri, 2 decembrie 2011

Idioţii spun lucruri trăsnite



Eu, unul, m-am convins: dacă vreau să văd cum e românu' în starea lui naturală, lipsit de inhibiţii, citesc comentariile diverselor articole apărute în presa electronică, unde moderarea apare doar când îi dai prea tare la gioale Pulimii Sale, vezi HotNews. În rest e liber la orice!

Exemple:
  • În Gândul, la articolul ăsta, un nene comentează: "Totusi curios cum o mare tara pravoslavnica ortodoxa sare in apararea unei tari musulmane . Cine se aseamana se aduna caci au ambele religii acelasi grad de inapoiere ceva de speriat . Toata super tehnologia de care dispune Rusia a fost furata de la occident in special de la savantii germani dupa razboi caci creierul unui ortodox mai ales daca e rus e prea neted ca sa inventeze ceva mai acatarii in afara de ceva moaste de pupat." Suntem europeni, ce pizda mă-sii! Plini de valori nobile, toleranţi, deschişi către diversitate!
  • În Capital, tabloid economic(sic!), la articolul ăsta un alt nene, care semnează "Creştin", comentează: "Ba va incepe un razboi de o amploare nemaivazuta. Sfintii ne-au spus ca va fi un razboi mondial pentru distrugere. Doar dupa un astfel de razboi se poate instaura Guvernul Mondial. Si doar un astfel de razboi va aduce depopularea visata de elite. Vaccinurile, virusii si alte metode actioneaza mult prea lent. Ei vor sa omoare miliarde. Iar razboiul e calea.In plus de asta, dupa un astfel de razboi, supravietuitorii vor cere ei Guvernul Mondial, numai sa se puna capat razboiului. Fara asa ceva un Guvern Mondial ramane doar un vis care nu se poate imlini in urmatoarele sute de ani. Sfintii ne-au avertizat si toate avertismentele s-au adeverit." Bine, aici trebuie citite toate comentariile. Veţi înţelege că Oreste e un dulce copil nevinovat în materie teorii bizare...
  • La un editorial delirant al unuia, Tâmpeanu, din RL, cineva comentează: " Cei care huiduie sunt ori derbedei platiti de lichelele din opozitie, ori inapoiati mintal, care au fost indobitociti de emisiunile mizerabile de la televiziunile mogulilor. Acesti inapoiati mintal confunda efectele crizei economice mondiale, cu efectele guvernarii. Acesti inapoiati mintal cred ca guvernul are o fabrica de bani, ca exista bani la buget, dar guvernul nu vrea sa majoreze salariile si pensiile. Acesti inapoiati mintal cred ca lichelele din opozitie ar avea de unde sa majoreze salariile si pensiile, ar putea reduce taxele si impozitele, ar putea crea mai multe locuri de munca. Sa nu uitam ca in 1990, aceeasi derbedei il huiduiau pe Coposu, incurajati de Petre Roman. EVZ trebuie sa explice cititorilor, in fiecare zi, pina va intelege si ultimul timpit, ca este criza economica mondiala, ca toate tarile au fost obligate sa adopte masuri dure de austeritate, ca guvernul a facut si face maximum posibil pentru atenuarea si inlaturarea efectelelor crizei economice mondiale. CNA-ul si CSAT-ul trebuie sa inchida imediat televiziunile mogulilor, adevarate oficine ale minciunii, calomniei, dezinformarii, intoxicarii si manipularii persoanelor cu un IQ foarte redus, dar care, din pacate, au dreptul sa voteze." Băiatul nici nu s-a mai obosit să aducă la zi comentariul, pe care, probabil, îl găsim şi pe undeva prin EVZ! Postacii din pivniţele PDL sunt o realitate! 
  • În "Adevărul" continuă serialul "Revoluţia după Gregoire Ecrivain". Un articol îi este dedicat lui Mircea "Fă-te că Lucrezi!" Dinescu. La care un flăcău comentează: "Tot cu nisip in ochi ne dati. Dinescu era favoritul biroului 1 si 2. Facea parte din disidenta controlata de ovreiul mason Gogu Radulescu adus pe tancuri de rusi in 44 dupe ce fugise in Kazahstat. si amanta lui Ana Blandiana. Disienta aranjata de Moscova prin trupa de comando FULGERUL ce functiona cam peste tot in Europa. Anticipau sfirsitul si atunci iata ce faceau. Soacra lui Dinescu a platit cotizatie de partid la rusi pina in 89. Se pare ca sotia lui era amanta acestui ambasador olandez din cite se vorbeste. Acum omul este la CNSAS si ma intreb cine il sustine acolo fiind omul rusilor santajabil. A avut domiciliu fortat pentru a fi salvat nu ca fiind disidentul lui peste. Tara de tradatori fara curajul raspunderii in prim plan cu brucan, militaru , roman , magureanu, iliescu. 'nteles! Cum se vede, tot românu' s-a născut istoric!
  • În EvZ, editorial semnat de Cărtărescu. La care un tip comentează: "Vedeti dvs, doamna, pe vremea stramosilor nostri daci, femeia daca se ocupa in general cu altele...Si stramosii nostri erau un popor mare, temut si respectat peste tot. Regatul lui Burebista era de o putere comparabila poate cu Roma...Da de ce va spun eu toate astea? Pentru ca femeia daca era respectuoasa, harnica, frumoasa, curajoasa si la locul ei si atunci dacii, indragostiti pana peste cap, se duceau la lupta cu inflacarare, ca aveau acasa niste comori nepretuite...De aia. Ei, ei, ei...femeia romanca de azi este putin deosebita: ma opresc la lipsa de respect , deocamndata. Fata de un barbat, fata de un scriitor, fata de un conational, fata de un coleg de forum, fata de orice...Chestiunea asta cu matul gros si cu hai pa este elocventa. Limbaj elevat, doamna, asta aveau femeile dace. Obraz gros, pe langa matul de rigoare,au unele, zic, unele femei romance de azi...De aceea, stimata doamna, vom sfarsi probabil inecati cu salam. Cu Florin Salam...Pentru ca o astfel de femeie isi va educa copiii in acord cu hai pa...Si ei, la randul lor, vor spune hai pa altora, pentru ca asa au auzit-o pe mama acasa... Va doresc toate cele bune, doamna." Ce vă spuneam eu despre românul născut istoric!
Asta e: idioţii spun lucruri trăsnite! 

2 comentarii:

Arogantu' spunea...

Macar de le-ar spune pe note !
Bula suparat ajunge acasa:
- Tata am luat un 4 la matematica! Bang, bang, ii da tata-sau doua palme. A doua zi iar:
- Tata am luat un 4 la fizica! Bang 2 palme din nou
A treia zi:
- Tata am luat un 10 la muzica! Bang inca doua palme.
- Ba tata, dar am luat un 10.
- Dupa ce ca nu inveti , iti mai arde si de cantat, nenorocitule!

Fluieratorul spunea...

E tara plina de timpiti, unii cu multe diplome... Credeti ca daca au acces la Internet si stiu sa foloseasca un calculator la nivel de editare de texte (lucru facut cu brio de d. Boc, apud EBA), au si ceva in cap in afara de paie? Vad in jurul meu oameni din astia si aud "opinii" din astea in fiecare zi...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...