marți, 6 ianuarie 2009

KGB e în toate!
Nu mai pot cu KGB! Opreşte Ucraina gazele către Balcani şi către Europa de Vest, de vină e KGB! Se caftesc fanaticii din Hamas cu fanaticii din Israel, de vină este, evident, KGB! Se schimbă clima, ei, da, aţi ghicit, de vină e KGB! Se prăbuşeşte economia mondială, avem deja un vinovat: KGB!
Aşa că mai pun pe lista neagră a tâmpiţilor din presă câteva nume: Armand Goşu, Zoe Petre şi, evident, Radu Tudor. Asta e, România este o ţară veselă, cu idei puţine, fixe şi una mai proastă ca alta!
Iar Iulian Chifu nu putea să nu se distingă din plutonul proştilor! Indiferent care este realitatea, el are doar o certitudine: Rusia e de vină! Ce ar vrea dobitocul: ruşii să dea gazele pe nimic, fiecare client să plătească atunci când vrea, cât vrea şi dacă vrea? Şi uite aşa o discuţie care trebuia să se refere la o realitate economică se transformă într-o demascare a Rusiei ca duşman al Europei şi al lumii.
PS: tot e bine că Boc n-a apucat să afle şi el că de vină e KGB. Aşa, mai avem o speranţă că măcar Guvernul va lua măsuri în concordanţă cu realităţile momentului, nu cu fantasmele care bântuie minţile unora sau altora.

2 comentarii:

Lucia Verona spunea...

Şi dacă ninge, tot KGB-ul e de vină :)

Anonim spunea...

Eu cred ca este de vina cand NU ninge !!!
Acu', tare ar fi bine o ninsoare vazuta din seraa calda cu soba duduind si lamaii in floare ?!
Dar, afurisitul de KGB nu vrea sa dea o ninsoare ca lumea ?!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...