joi, 22 martie 2012

SRI, spovedanie completă, vă rog!



Nu mai pot cu Boldea! Un idiot, care e suficient de ager pentru a juca o festă unui sistem care doarme în izmene, câtă vreme e "adormit" cu daniile de rigoare. Acum vine SRI să ne spună că oamenii lui au avertizat despre apucăturile lui Boldea încă din 2008. Să admitem c-ar fi aşa.

Atunci, bă şpionii lu' peşte! Ia daţi voi pe goarnă totul: numele celor cărora le-aţi dat informaţiile, poziţia lor în stat şi pe scena politică, împreună cu o poveste despre felul în care, deşi avertizaţi, cei despre care vorbiţi voi au făcut pe mortu'n păpuşoi. Cine l-a protejat, care a fost preţul protecţiei, cine pe cine a avut la mână. 

USL ar trebui să ceară o Comisie de anchetă în Parlament, şi să se meargă până la capăt. Toţi cei care au făcut posibilă ascensiunea ăstuia în Parlament să plătească. Iar SRI TREBUIE să demonstreze că şi-a făcut şi-şi face datoria. Altminteri zicerea lor despre informaţiile din 2008 nu este decât un episod din serialul "Să-i prostim pe proşti!" 

Un comentariu:

Anonim spunea...

este si normal fap nu in totalitate necunoscut ,atentie inca deccand era rpr

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...