duminică, 25 martie 2012

Nostalgia "mormanului de fier vechi"Antena 3 prezintă drama dezindustrializării României şi frenezia distrugerii capacităţilor de producţie în orice activitate productivă vreţi voi. Este o realitate pe care o ocolim cu obstinaţie. Pentru că spălarea pe creier, începută de "Europa Liberă", şi continuată după 1989 la noi acasă, pe toate canalele, şi-a făcut efectul. Cui îi mai pasă de "industrie"? Ce e aia?

Isărescu şi alţii ca el, care şi-au găsit un loc bine plătit la noii stăpâni ai lumii, au fost promotorii noii paradigme economice a României: înlocuirea producţiei interne cu importul. Cel care a dat semnalul măcelului a fost Petre Roman, cu a lui zicere: "industria României, un morman de fier vechi". Şi pentru succesul acestei acţiuni, toţi cei care s-au opus, precum Ion Iliescu, Nicolae Văcăroiu, Adrian Năstase, alţii ca ei, au fost linşaţi mediatic, şi sunt urmăriţi cu ura unora şi acum. Dezindustrializarea sistematică, planificată, metodică, a fost pusă la punct, şi în operă, de traian băsescu, în guvernarea CDR, când a "negociat" şi semnat acel infam acord PSAL I. Dacă e să fie judecat pentru ceva, nu pentru "Flota" trebuie judecat băsescu, ci pentru PSAL I.

Am o singură întrebare pentru cei care acum descoperă cât e de naşpa fără industrie: unde eraţi când cei citaţi mai sus se luptau pentru păstrarea bazei productive a ţării? Nu cumva eraţi ocupaţi să strigaţi "Jos comunismul"? Ei bine, l-aţi dat jos! Acum admiraţi-vă opera! Şi lăsaţi dracului ipocrizia! Asta e: România a devenit o colonie, şi nimeni şi nimic nu vor schimba acest statut! 

Spor producţiei de malluri la hectar! Că doar despre aşa ceva va fi vorba de acum înainte! 

4 comentarii:

originar spunea...

bine zis!

Karakas spunea...

Este o colonie cu 20 si ceva milioane de sclavi care lucra pentru straini.

Vasile spunea...

Am şi eu o rugăminte: detaliaţi va rog modul în care s-au opus Iliescu, Văcăroiu şi Năstase dezindustrializării.

Fila spunea...

Niste fier vechi...