duminică, 25 martie 2012

Nostalgia "mormanului de fier vechi"



Antena 3 prezintă drama dezindustrializării României şi frenezia distrugerii capacităţilor de producţie în orice activitate productivă vreţi voi. Este o realitate pe care o ocolim cu obstinaţie. Pentru că spălarea pe creier, începută de "Europa Liberă", şi continuată după 1989 la noi acasă, pe toate canalele, şi-a făcut efectul. Cui îi mai pasă de "industrie"? Ce e aia?

Isărescu şi alţii ca el, care şi-au găsit un loc bine plătit la noii stăpâni ai lumii, au fost promotorii noii paradigme economice a României: înlocuirea producţiei interne cu importul. Cel care a dat semnalul măcelului a fost Petre Roman, cu a lui zicere: "industria României, un morman de fier vechi". Şi pentru succesul acestei acţiuni, toţi cei care s-au opus, precum Ion Iliescu, Nicolae Văcăroiu, Adrian Năstase, alţii ca ei, au fost linşaţi mediatic, şi sunt urmăriţi cu ura unora şi acum. Dezindustrializarea sistematică, planificată, metodică, a fost pusă la punct, şi în operă, de traian băsescu, în guvernarea CDR, când a "negociat" şi semnat acel infam acord PSAL I. Dacă e să fie judecat pentru ceva, nu pentru "Flota" trebuie judecat băsescu, ci pentru PSAL I.

Am o singură întrebare pentru cei care acum descoperă cât e de naşpa fără industrie: unde eraţi când cei citaţi mai sus se luptau pentru păstrarea bazei productive a ţării? Nu cumva eraţi ocupaţi să strigaţi "Jos comunismul"? Ei bine, l-aţi dat jos! Acum admiraţi-vă opera! Şi lăsaţi dracului ipocrizia! Asta e: România a devenit o colonie, şi nimeni şi nimic nu vor schimba acest statut! 

Spor producţiei de malluri la hectar! Că doar despre aşa ceva va fi vorba de acum înainte! 

4 comentarii:

originar spunea...

bine zis!

Karakas spunea...

Este o colonie cu 20 si ceva milioane de sclavi care lucra pentru straini.

Vasile spunea...

Am şi eu o rugăminte: detaliaţi va rog modul în care s-au opus Iliescu, Văcăroiu şi Năstase dezindustrializării.

Fila spunea...

Niste fier vechi...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...