joi, 1 martie 2012

L'air du temps


Citiţi şi luaţi aminte!

3 comentarii:

Vasile spunea...

Pînă la yuan te mănîncă rublele...

Karakas spunea...

Sunt primul care recunosc ca ii prefer pe americani sa ma conduca decit pe chinezi. Bazat pe experienta mea de pina acum (sper sa ma insel): pe cind "vesticii" ii "integreaza", chinezii nu accepta "straini" (alta rasa). Isi fac comunitatile lor, cumpara numai de la ei (mare parte), se casatoresc doar intre ei (cu exceptii la generatia a doua). Plus ca au un fel specific de a minti, de a induce in eroare cu siretenie. Si mai au un stil pervers de a se promova doar pe ei, scotindu-i pe "albi" din joc.

ANONIMUS spunea...

Sa-mi fie cu iertaciune dar cand China avea ,armata,un sistem de taxe,criminologie,politie,scoala,tiparituri.manufactorii,si poti scrie absolut tot in afara de PC-uri si fermoar si o birocratie pe care puteau sa fie gelosi Austriecii o aveau cand altii ciopleau cu sarg cremenea in Europa.Asa ca nu-i de mirare.Intrebarea este cu cat vinde China ?apropos de afis.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...