luni, 19 decembrie 2011

Unde-i ordin, cu plăcere!



Pentru cine mai are nervi pentru asta, Aura Vasile pleacă din PSD, şi se duce la Generalul Izmenelor, care adună toţi câinii de pripas din Parlament, oferind Pulimii Sale instrumentul cu care a distrus statul român, democraţia şi parlamentarismul. Cum să nu-şi merite derbedeul cele patru stele de pe umeri?

Dacă se va face vreodată un proces guvernării băsescu, ei bine, principalul capăt de acuzare ar trebui să fie înfiinţarea(cu ajutorul serviciilor secrete, române şi americane!) UNPR. Este un act profund anti-naţional şi anti-democratic. Dacă americanii aveau nevoie de o slugă în România, puteau să-şi aleagă una mai acătării. Amatori de supt pula Marelui Licurici, grămezi în politica românească!  Aveau de unde!

Unii jurnalişti, care nu sunt neapărat pro-băsinţi, juisează de plăcere la ideea că şi-o ia Ponta pe coajă. Ştiu, e de bon-ton. Dar nu foloseşte la nimic. În fond, dacă e s-o luăm p'a dreaptă, plecarea unora precum Miki Şpagă, Aura Vasile, Geoană, sunt tot atâtea puncte în favoarea PSD. Nu cerea "societatea civilă" curăţenie în PSD? Uite că se face!

E drept, în cazul Aurei Vasile gestul poate avea şi o altă semnificaţie. Un soi de şantaj-ofertă din partea lui Vangheluie către Ponta: "mă pui la loc jupân la Capitală, şi eu îi aduc înapoi pe fugari." Înţeleg că un soi de ofertă în acest sens a fost făcută la celebra cină a lui Ponta, la Bruxelles, cu euro-parlamentarii PSD, unde a fost şi Vanghelionul. Atunci era aşa, un spirit de glumă. Sper ca Ponta să nu cedeze. Nu are ce pierde, dacă pleacă Vanghelie. 

În ultimul sondaj al Fundaţiei Soros, de luna trecută, UNPR avea 0,8% intenţii de vot. Cu Vanghelie şi Aura Vasile, UNPR o să salte la 0,81%! Dar merită!

Toate mişcările astea, dinspre o opoziţie aflată în creştere, în toate sondajele, către o putere uzată, urâtă, ineficientă, dar mai ales coruptă până în măduva oaselor, sunt ilogice, pentru cineva zdravăn la cap. Pentru cineva care cunoaşte România, toate astea sunt fireşti. Unde-i ordin, cu plăcere! Hai, pa!

5 comentarii:

Fluieratorul spunea...

Plecarile astea sint departe de a fi "curatenie in PSD", din pacate. Purjare, poate. Un minus pentru ei e ca nu si-au dat afara "necurateniile" (cu o exceptie), ci asteapta sa plece, fac numaratori, si (de fapt) se oftica. Pentru ca PSD de fapt nu vine cu nici o oferta noua in afara de asocierea cu PDL (nici acela cu oferta noua). Reshufflare si nimic mai mult.

UNPR nu exista in afara parlamentului si guvernului.

Anonim spunea...

Nu pleaca ... a fost o discutie mai aprinsa ... doamna s-a suparat si la nervi ... eu zic ca nu pleaca

marcus spunea...

Buna ziua, nu va suparati, uteti sa-mi spuneti de unde ati luat poza?
sa fiti iubit
marcus

Constantin Gheorghe spunea...

De undeva de pe Internet. Acum văd că a apărut la tine pe blog. Dacă îţi aparţine, scuze că n-am dat link:https://marcus64.wordpress.com/2011/11/22/oprea-ia-ti-aticile-nasturi-sosetele-si-du-te-1/

marcus spunea...

@Nicio problema, oricand esti binevenit. Am banuit ca-i luata de pe net si nu de pe blog, am sa le fac o ceva de identificare pentru a nu mai fi nevoie de link, mai ales ca sunt ajutat sa le facem de un amic.
sa fii iubit
marcus

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...