luni, 5 decembrie 2011

Huo, idioţilor!


Cretinii care ne conduc ne iau de proşti! Acum câteva minute boul ăla care scrie cu oi pe dealuri imnuri de slavă Pulimii Sale, Gheorghe Flutur, ne spunea că Legea pe care îşi asumă răspunderea Guvernul priveşte DOAR comasarea alegerilor. Restul legilor electorale se vor modifica undeva la anu', după ce se schimbă Constituţia, pentru trecerea la un Parlament unicameral şi pentru limitarea numărului de parlamentari la 300. "Ne dorim ca în prima parte a anului viitor sa modificam Constitutia si sa respectam acel angajament luat in fata poporului in urma referendumului - Parlament unicameral si reducerea numarului de parlamentari."

Care era motivul comasării? Economii la buget! Păi, futu-vă muma-n cur de idioţi, cum pula mea faceţi economii, boilor? Dacă modificaţi Constituţia în Parlament, nu trebuie să organizaţi un Referendum, pentru aprobarea noii Constituţii? Şi el nu trebuie făcut ÎNAINTEA alegerilor? Adică vor fi tot două runde de consultări electorale. Adică pula economii bugetare! Adică sictir, jegurilor!

Spuneţi-o dracului p'a dreaptă: nu plecaţi de la putere decât morţi! Şi atunci ştim şi noi cu ce votăm...

9 comentarii:

Arogantu' spunea...

Votam cu PARUL ? :D

Constantin Gheorghe spunea...

Ai prins ideea!

Ando spunea...

Daca tot suntem pusi "pe economii",
de ce nu comasam la anul si alegerile prezidentiale ca sa stim o treaba ?
Binele tarii, cere sacrificii nu-i
asa ?

Arogantu' spunea...

Incep sa cred ca astia din 'serviciuri' sint ori niste jigodii fara pereche, ori niste prosti de bubuie !
Altfel nu se poate explica de ce nu intervin cind se vede limpede ca s-a dus dracu' ideea de guvernare ...

Constantin Gheorghe spunea...

Acu', dacă aşteptăm ca salvarea democraţiei să vină de la servicii, am pus-o de mămăligă!

cristi spunea...

Păi ne iau de proşti, sau mai exact îi iau de proşti pe cei care îi votează sau stau acasă. Trist e că au dreptate aici şi prostia proştilor şi a "scârbiţilor" s-ar putea să ne coste din nou.

Arogantu' spunea...

Nici vorba - dar trebuia sa-i altoiesc !
Prea si-au marit bugetul in acesti 3 ani ca sa nu arate macar un semn de interes pentru tara asta.
Jigodiile isi vad doar de afacerile lor aducatoare de bani grei, de parca atentatul la democratie trebuie dejucat de tata-mare (Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !) nu de cei platiti sa apere ordinea constitutionala si statul de drept !

Karakas spunea...

Capitalismul "primar", nu si-a propus niciodata sa fie un sistem moral, trebuie sa recunoastem. Statele insa incercat sa il modeleze, sa ii dea o "fata umana", asa cum s-a incercat si cu comunismul. Astazi aspectele ce tin de morala sunt poate cele mai importante in dezbatere.

Se discuta despre valoarea aplicata a moralei de un anumit tip, in speta cea germana, care se tine cu dintii de principiul eficientei. Forta moralei nemtesti se reduce la o logica de tipul: daca nu poti sa iti platesti datoriile, noi nu te ajutam. In consecinta, pentru ca nu a dorit sa salveze Grecia "imorala", Europa se poate prabusi, ca sa satisfaca morala "Inalta" a Germaniei.

Pe de alta parte, asistam la o alta lectie a moralei, care se aplica discriminator, majoritatii populatiei. Italia a anuntat, cu lacrimi in ochi, reforma pensiilor. Este "moral" sa sacrifici standardul de viata al populatiei pe timp de criza. Dar, in acest timp, bogatii Europei, fug ca sobolanii de pe vasul care se scufunda, si isi muta banii din Europa in alte economii, sau ii convertesc in alte monede.

Acest tip de morala scapa de orice logica, si arata caracterul pervers al sistemul capitalist. Bogatii Europei ar trebui si ei sa se sacrifice, ca si restul populatiei, iar statele sa le impuna temporar restrictii, pe durata crizei.

http://www.mediafax.ro/externe/ministrul-italian-al-afacerilor-sociale-anunta-cu-lacrimi-in-ochi-o-reforma-dura-a-pensiilor-video-9028451/

http://www.mediafax.ro/economic/bogatii-europei-isi-muta-investitiile-din-euro-in-alte-valute-din-cauza-crizei-datoriilor-9029703/

pacos spunea...

Nu cred ca mai mira pe cineva faptul ca astia, portocalii, nu se lasa dusi de la cascaval. Iar faptul ca idiotul ala de Flutur a fost cel care a explicat logica comasarii alegerilor nu e deloc intamplator: la asa logica, asa comunicator!
Nu inteleg insa de ce e nevoie de angajarea raspunderii guvernului pe tema asta.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...