marți, 14 aprilie 2009

Flagrantul la telefon
Nu ştiu cum dracu' se face, dar noi ne dovedim tot mai originali în materie de justiţie. Acum am inventat flagrantul la telefon. Penescu sau cum l-o fi chemând pe bernebecul ăla de la Piteşti, este cercetat pentru dare de mită, în formă continuată, fără ca măcar o singură dată boii de procurori să fi fost în stare să-l prindă cu mâna pe bani. La fel şi în cazul şefului arbitrilor, Constantin.
Tot cazul este construit pe ascultări telefonice. Dacă îl ascultau, şi ştiau şi când dă banii, şi cui, ce a fost atât de greu să-l umfle în plină acţiune? Au făcut un ghiveci, amestecând şi ceva legat de un şef de la OPC Argeş, fără legătură cu fotbalul.
Dacă e aşa, o să ne trezim că nu scapă nimeni cu telefonul neascultat. Şi putem face din România cea mai mare închisoare în aer liber, dacă aşa vor nişte procurori tembeli. Să nu mă înţelegeţi greşit: fotbalul românesc este putred până în măduva oaselor, şi nici DNA nu-l mai face bine. Nu le iau apărarea derbedeilor. Dar mă îngrijorează soarta mea şi a cetăţenilor care, ca şi mine, pot fi ascultaţi când vrea muşchii cuiva care are puterea să facă rău.
Nimic nu justifică încălcarea legii, pentru a impune legea. Şi îl înjurăm pe Voronin? Cu ce anume este mai drept statul român decât cel moldovean?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Toti stim ca telefoanele sunt ascultate "oficial". A ignora chestia asta, a vorbi prostii prin telefon si a te crede atotputernic, pardon, babuinii isi merita soarta! Cine se cred?

Desmond spunea...

Da, mai raman flagrantul de mail, flagrantul de messenger, flagrantul de flatulenta si flagrantul de fluerat in baie. Liga lui Morar...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...