duminică, 26 aprilie 2009

De la porc să ni se tragă?
Ce nu-mi plac mie viruşii ăştia care iau ascensorul social şi trec de la diverse orătănii şi animale la om! Mai mult, până să ajungă la cel mai înalt nivel, se mai şi încrucişează între ei. Iar odată ajunşi unde şi-au propus, în loc să fie la locul lor şi să-şi respecte "gazdele", se comportă ca ultimii mârlani, de parcă ar fi luat lecţii de etichetă de la Gigi Becali!
Se pare că după gripa aviară avem parte de o nouă sperietoare: gripa suină, sau porcină, dar nu de una cinstită, de la scroafa ei, dacă pot spune aşa, ci de un miciurinism, de o combinată cu gripă aviară. Lucrurile au pornit din Mexic şi s-au întins şi în State.
Cum în iubita nostră patrie orice nenorocire este văzută drept o oportunitate, cine se pregăteşte să se îmbogăţească, dezinfectând cu aghiasmă, ca în cazul gripei aviare? Şi ce vor face ardelenii, dacă trebuie să ucidem toţi porcii, cum am făcut cu galinaceele? Le luăm slana de la gură?
Şi apoi, dacă e să dăm colţul, trebuia să ni se tragă de la porc? Chiar aşa de supărat pe noi e Cel de Sus?

7 comentarii:

Desmond spunea...

Acu niste zile au disparut combinate de astea, miciuniriste, de agenti biologici de pe vremea CW - culmea, tot febre animale up-datate pentru incrucisarea cu sistemul imunitar uman (encefalita cabalina, spuneau agentiile - putea fi orice, cine si cum dracu sa verifice...). Pe de alta parte, pana acuma pentagonezii tot ii dadeau cu analizele despre instabilitatea Mexicului, ajutor armat, sprijinirea regimului, iminenta unor tulburari sociale etc. Dracu` mai presteaza tulburari sociale cu virusii liberi prin oras....

Constantin Gheorghe spunea...

Desmond, îmi faci şi mie o listă cu lecturi obligatorii în materie de teorii ale conspiraţiei? Glumeam, dar până la un punct ai putea avea dreptate: mută atenţia pe o direcţie sensibilă, şi justifică introducerea unor măsuri de limitare a drepturilor şi libertăţilor, pentru a lupta mai dur cu traficanţii de droguri, spre pildă. Sau pentru ca Washingtonul să poată justifica măsuri excepţionale la graniţă.

tony spunea...

Flutur ne salveaza din nou.Cred ca a pregatit deja cisternele cu apa chioara!

Desmond spunea...

Hehehe, faptul ca au aparut bonduri AAA vac-bond, cu back financiar de la tarile cu mari companii in domeniu - si asta de prin 2006 - arata o posibila directie de dezvoltare a unor afaceri banoase, ca imobiliarele sunt in rahat. Noi sa fim sanatosi, ca imediat apare Streinu Cercel sa ne prezinte un alt tamiflu, un vacin anti-cancer, o molecula de dez-radiere sau alte glume....

Lucia Verona spunea...

Din moment ce ştim că nu-i pasăre ca porcu', porcul fiind deci o superpasăre, deducem că toţi porcii au fost asasinaţi la precedenta gripă aviară, deci acum nu e niciun pericol. Dar nişte cisterne nu strică.

Anonim spunea...

Pentru mamele alarmate este bine de ştiut că :
“All the cases were mild, no child was hospitalized, no child was seriously ill,”
Deci, domnii mei, o noua glumă. Numai să nu o folosească vreun "idiot" să extermine şi porcii omului de rînd.

desmond spunea...

@anonim
bre, porcii ai de-i mancam nu-i extermina nimeni, ca-s din HCH si chimia metanului...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...