duminică, 1 iunie 2008

România Afacerilor Extraterestre
Vă mai aduceţi aminte de un nene, Isaia, care i-a colorat în albastru bărbuţa lui Emil Constantinescu, în semn de adio? Ei bine, găsiţi pe blogul lui Petria o povestioară savuroasă. Isaia nu e departe, ca grad de ducere cu pluta, de "celebrul" Jeff Peckman, ăl' de lansă nu'ş ce dovadă cum că extratereştrii există! Băiatul are antecedente! Sunt curios: se vor găsi 4000 de nebuni, care să semneze propunerera lui, pentru a fi supusă la vot?
Acum, ce să zic? Isaia vrea doar un fleac: să fie ales astăzi Preşedinte al României. Peckman este şi el la fel de modest: vrea în Primăria din Denver o Comisie pentru Afaceri Extraterestre.
Numai că România FUNCŢIONEAZĂ deja ca o uriaşă Comisie pentru Afaceri Extraterestre. Că după cum arată oraşele şi satele ei, primarii, consilierii locali şi judeţeni, preşedinţii de consilii judeţene doar de afaceri extraterestre s-au ocupat, iar de afacerile comunitare, ioc! De unde vot canci!
Cât despre extratereştri, să fim noi sănătoşi de când sunt alături de noi, şi la bine, şi la rău! I-am stricat şi pe ăştia!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ehei, ce rezultate aliene se anunţă.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...